When they call, we come

Idag ringde my man Kim och ville dra ut mig till Platen, so it will be..
Så Jobba fram till 19, bli hämtad av Kim ca 20.20. Hem till Kim, dricka öl, spela Guitarr Hero Softa, Peppa sen vidare till Platens. Blir nog bra detta, ledig imorgon och fredag. Skönt som faan..


Bo-yaa..
Patrik


Life of dreams

Vi alla har drömmar i våra liv, vad vi vill uppleva, arbeta med eller kanske hur vi ska vara som människor?
Klart vi alla vill ha drömjobb, resa jorden runt och anses vara den bästa människan på jorden. 
Min dröm gott folk är att de människor runt omkring mig ska tycka om mig för den jag är, trivas i mitt sällskap ooch ha tillit på mig. Det är min dröm..
Resten  anser jag vara mål att sträva efter. Hur vi är som medmänniskor mot varandra är något vi själva kan bestämma över, vad vi vill uppleva och jobba med är inget vi har kontroll över utan endast något vi kan sträva emot anser jag.. 

Det var tankarna för ikväll. Snart blir det att lägga sig och sova, har varit vaken sen jag gick upp och jobba igår morse kl 9.30 cirkus så börjar känna mig lite trött.

Ta och dricka lite té och ta en fralla kanske. Imorgon är en ny arbetsdag..
Hoppas min t-shirtar dyker upp imorgon också.. 
   


Kvällens låt: White  Lions - When the children cry


Someday i will be a rockstar
Patrik

Sunday bloody sunday

Söndag, alltid lika roliga dagar speciellt när man jobbar. blä.. Ska jobba halv 11-17 idag ute på ikano, öppning till stängning. Men men..
Lön dök upp på kontot i fredags, så jag, Johan, Henke, Mita och Eric festade loss lite. Kvällen spenderades hos Johan och Mita med Youtube.com, musik och mycket snack, kl23 hade vi en bana bokad på Cosmic så det blev även bowling i 1 timma och efter det turnering i airhockey. Vidare till Platens där det dök upp 2 shakers och helvetes massa groggar och dylik. Patrik blev jätte full, somna hemma hos Jessica vid ca halv 5 på morgonen. Vakna vid halv 10, hem duscha sen gå till jobbet vid halv 11 och jobba jätte bakis till stängning vid 17. Hem byta om, äta, försöka bli människa vilket jag misslyckades med, Gå till Marcus runt 18.30 för att ta återställare och lira guitarr hero ( Patrik är fortfarande jätte bakis) men Efetr några återställare så drog vi oss till BK jag, Marcus, Tobbe, Sebban och Stefan för att ha herrmiddag. Det blev en öl, Strutsfilé och dela en flaska rött med Tobbe och 2 koppar kaffe på  det.. (Nu ör Patrik på G igen) Så efter mat och allt så drog vi ner till BK´s nattklubb vid 23-24 tiden för att dela på ett helrör, dansa och ha trevligt. Vid ca halv 3 träffa jag på Natta och hängde med henne ner tilll Platens där vi tog en öl och samtala med trevligt folk. Sen dansa till stängning.. Sen träffa jag på Coffex efter krogen och nu sitter jag här vilket fall som..
Man är lite seg och sliten, sista utgång för ett tag fram över. Måste ta tag i mitt liv, överleva och bry mig om min ekonomi.. Göra andra saker som inte är så dyrt, typ fika, hyra film, biljard och gå på bio! Början på något nytt?


Sunday bloody sunday..
Patrik

I'll fly with you if you ask me to

Fredagen den 25:e januari, lönen äro kommen och den har varit så saknad.
Dagen till ära som kommer så blir det att hänga med Natta på dagen och kvällen är det fest!
Jobba i city som var otroligt länge sedan på lördag och på kvällen är det Herrmiddag på BK med Tobbe, Marcus, Stefan och Sebbe. Sedan utgång för att fira in Tobbes födelsedag och jobba på ikano på söndag.

Nu blir det SpinCity och äpplejuice sen bedtime..




God gave rock'n'roll to the people..
Patrik

Booooooring with Mr. Heinrich..

Står på detta så kallade jobb och gör ingen nöd för min lön idag med Mr. Heinrich. Sjukt tråkigt, lite folk och absolut inget att göra.blä
Men men thats life and then we will die.. Står och räknar dagar till löning, snart behövs bara räkna timmar!
Har längtat sjukt mycket efter denna lön som kommer nu så jag kanske kan börja ha ett liv på min fritid, för det kan man knappt kalla det jag har sysselsatt mig med den senaste tiden.

Men men snart äro dagen kommen..


Puss och kläm
Patrik

Everybodys changing and i don't feel the same

Ledig idag har jag varit, detta har jag firat med att gått en små sväng på stan med Jessica, hem och tvättat, till ikano för att ta några öl med Skivhuset gänget i en tom skivhusetlokal sen nu sitter jag här hemma och funderar på hur fredagskvällen skall spenderas.
Sitter i min lilla lägenhet med tvätt överallt som ska torkas och dricker vinglögg som jag har kvar, underbart gott och mysig stämning förutom den delen då jag inte har något att sysselsätta mig med.. 
Kom på att jag är snubben som bär en "die santa die" t-shirt, har en 60-tals inspirerande vägg-almenacka och lagar amerikanska pannkakor, inte alla snubbar som gör.. 
Men men, får se hur kvällen slutar.. 


Kvällens låt: Kean - Everybody´s changing   



Patrik


The hardest part of all this is leaving you

Ibland får vissa saker, personer eller låtar en person att tänka tillbaka på en viss tid i våra liv.
Ibland har det sina fördelar så att man ler, ibland nackdelar som får en att sänka på huvudet.
Ibland kan det göra så att man saknar personer, tänker tillbaka.
I värsta fall så kan det förvirra en person att göra dumma saker som man kommer kanske ångra. 

Det är därför vi alla ibland måste ta en stund för oss själva för att tänka på för och nackdelar med vissa saker, vissa beslut, så vi inte gör bort oss och sumpar de chanser som vi fått. Inte alla som tar chansen när de ser den utan måste ställas inför ett ultimatum för att kunna fatta ett beslut. Ett beslut som kan påverka deras framtid som de måste kunna fatta på några minuter, Ibland måste såna beslut fattas, ibland väljer de rätt beslut, annars slutar det oftas med någon person som blir sårad.

I våra liv måste vi fatta beslut om vi ska kunna välja vilken väg vi vill forsätta våran framtid, ibland är det inte de enklaste besluten eller de lättaste att fatta, men det måste göras. Vi måste tillslut fatta ett beslut hur vi vill påverka våran framtid, även om det är ett beslut man inte vill ta så måste det göras, inte bara för vår egna skull utan även för de andra involverade personernas skull. 

Det var mina tankar för ikväll, för idag. Har blivit några små inlägg under dagen. Men imorgon är en ny dag,
Imorgon kommer ni kunna läsa nya tankar från mig.


As long as we love, the sun will still shine above..
Patrik

The days of my life.. What life?

Dagen har vart sysselsatt, får se vad som väntas nu ikväll..
Har storstädat idag, dammat av lägenheten, dammsugit, skurat golv och gått ut med mina 4 påsar tomflaskor och 2 kassar med Papper typ, duktig på det där med källsortering.. Lagat amerikanska pannkakor också (jag vet jag är lite utav en pannkaksfestish, men en jävligt duktig sådan.. )  som jag har bjudit Natta och kusin Linnéa på när de var här och fikade. Sen en promenad på stan med Natta innan det blev jobbet där jag drack kaffe, käka lunch med Johan och drack lite mera kaffe.. Får väl se om man lyckas få tag i Jessica och kanske hänga med henne ikväll..

Nu blir det The 70´s show och sen diska..


image11



Its not matter of caring, its matter of not giving a crap..
Patrik

This song of freedom

God morgon världen.
Det är torsdag och jag är ledig, vakna redan kl 9. Positivt på ett sett antar jag för då måste jag väl ha lyckats ställa om dygnet eller? Hur som helst, jobbade igår på ikano som jag kommer göra onsdagar framöver. Sen hem för att byta om och lära känna min demotelefon N81.. (.....) hur som helst så kom kim och plockade upp mig strax efter 20 för att sedan tillbringa onsdagkvällen hos honom och lira PS3, vi skulle glott på film men sen blev kl 01.30 och vi sket i det och jag fick skjus hem.

Idag är blir det att springa runt och göra lite ärenden på stan, Natta kommer hit och fikar runt 12 tiden sen har jag ingen anning vad jag ska göra med resten av dagen.. Jo faan, laga ite matlådor blir det.. 

Dagarna räknas nu ner och det är 8 dagar kvar, ni som känner mig vet mycket väl vad som kommer hända den fredagen.. ;-) Nu är det dags för frukost och lite kaffe..



I see you when you get there, if you ever get there..
Patrik

Im getting sick and tired of this..

Blir trött på allt velande och fram och tillbaka som sker här i livet..
Sitter hemma nu efter jobbet och softar med en Bob Marley låt, No woman no cry.. Känns bra med den låten nu men den sprider min tankar om saker och ting.. Varför ska saker vara enkla i våra liv när de kan vara svåra? Det är väl dumt..

Skulle sitta fint med ett glas vin i näven nu och lite softande musik i detta tråkiga skitiga väder vi lever i 80% av året.. Ett glas vitt och kanske lite Norah Jones eller Paulo Nutina strömande ur högtalarna och bara släcka alla lampor och leva i ljuset från gatan en stund och få filosofera i lugn och ro om vart man står i livet och vart man är på väg, vilken nästa avfart man ska ta här i livets grenar..

Ikväll blir det lugnt iallafall, ingen vinare hemma haha.. Men där emot blir det och sno tvätttid i tvättstugan ikväll och så kommer Sara ner från våningen över på fika..



"Bob Marley was a man that thought you could cure rasism by put love into his music and give it tothe people"
Patrik

Our duty is our way

För en del personer kommer vi alltid att stå där vid deras sida, oavsett vad som händer.
Inte alla som inser det först när det väl händer något och man står där vid deras sida och ställer upp för dem, hjälper dem..

Vad händer annars i mitt liv då? Har precis sett på Bee Movie, lite små kul så där. Så nu sitter jag här och funderar över vad man ska sysselsätta mig med, funderar på och laga mat bara för att gör något, fördriva tiden. Hatar när man inte har några pengar. Man kan inte göra något då. Inga pengar, folk som jobbar eller bor för långt bort. Man är dum nog att inte ta bussen utan sitta hemma och ta det lugnt för att sen komma på att "faan vad tråkigt det är".

Sjukt sugen på snus också. Har tagit 4 snus under dagen och har 1 kvar som jag ska ta om några timmar för att klara mig tills imorgon då det blir att förhandla lite. ;) men men, vad är en bal på slottet?


You all know how we feel when it goe the way we want..
Patrik


When I looking down from my window i see you there

Igår duktig som jag var så la jag mig tidigt innan klockan slog 24 för att jag skulle försöka somna, yeah right!
Låg och vred och vände på mig till kl 3-4 inatt någon gång innan jag somnade för att sedan vakna runt 6 imorse för att somna om vid 7 snåret. Typisk mig, sömn är överskattat varför försöker jag för?

Hur som helst, gick till jobbet och efter några timmar dök ett sms upp om att jag ska ta mig ut till ikano för att stänga butiken där. yey..  Inte det roligaste när man är inställd på att sluta 18 och få jobba 2 timmar längre på en galleria för att sedan åka buss hem istället för min 7 minuterspromenad hem. Men men vad gör man inte..

Annars ikväll då? Det är onsdag och ni som känner mig vet mycket väl vad jag vill sysselsätta mig med ikväll.
Platens 50% i baren.. Home sweet home.. Men men pengarna räcker inte till så det får klara sig utan mig.. Små surt när man redan börjat få sms om ifall jag ska med ut ikväll.. fuck.. Men men får se vad man sysselsätter sig med ikväll..

Ledig imorgon iallafall.. fucking eyy.. Är alltid trevligt..


Nae nu ska jag forsätta ha tråkigt och spela lite pinball kanske för att fördröja tiden..


My life is beautiful sometimes..
Patrik


She came to my work just to hear about my day..

Helgen som var bestod av jobb, fylla och baksmälla. Underbar kombination eller hur? Den var i rtt ordning iallafall så det är skönt. Lördagen bestod av Festen med namnet " Sista natten med gänget", det vill säga skivhusets sista fest, det var roligt och lyckat. Fest från kl 20-3 på natten på headoffice. Som det ska vara.. Tråkigt nu med nedläggningen av min kära arbetsplats bara..

Annars händer det inte mycket ikväll, har haft tråkigt så jag ställde mmig och lagade mat för att sysselsätta mig och det slutade med 3 matlådor i kylskåpet och en billy's pannpizza i magen.
Annars så sitter jag här i min lägenhet med lite tända ljus och dricker Té, Blackcurrant som alltid för min del..

Det får vara allt för mig ikväll, God Natt..


Veckans låtar som rullar ur högtalarna: The Kooks - I don't mind
                                                                        The Kooks - She moves in her own way
                                                                        The Kooks - Naive




Im moving on to better things..
Patrik

What we all want to know we don't always know..

If you only knew what I knew that i know that you want to know but you dont know because i havent told you yet  because i want to know what you think.. 

We can do what we want

Jobbar på underbara ikanohuset idag med otroligt lite folk i huset. Inte roligt någonstans för fem öre.
Nu är livet tillbaka i sin vanliga ordning efter julen och nyår. Fått lämnat Linköping ett par dagar nu i mellandagarna för en roadtripp till Lindvallen så det var skönt och komma bort en lite sväng, blev så otroligt trött på Linköping där ett tag så det var skönt och komma iväg ett par dagar.
 
Ikväll är det inte så mycket bestämt, eller snarare sagt inget bestämt alls. Får se vad som dyker upp lite spontant så där om det blir något gjort eller en kväll hemma i min ensamhet. Får se får se..



All we ever wanted is out of reach..
Patrik  

Mäklare som hobby?

Känns som jag skulle kunna bli mäklare, fick reda på att Sara flyttar nu i februari från lägenheten jag fixade åt henne i mitt hus. Så nu ser det ut som jag fixat så Natta får den lyan istället nu i februari. Packe fixar allt som jag brukar säga.. :P 

Annars då? Varit uppe sen 7 idag då jag följde Jessica från jobbet och sen hem till mig för att fixa och dona i mitt hem, bar ner massa skit till förådet. Kändes skönt och bli av med allt sånt skit. 

Ikväll får vi ser vad som händer, kanske träffa Jessica, får se får se. Blir lugnt nu för min del framöver.. 




Chill out man! 
Patrik

Nytt år och nya möjligheter..

Mycket de senate dagarna, åkte till Lindvallen i fredags med Tobbe och Robban, kom från Linköping ca 21 och anlände till Nisse i Lindvallen vid 04 på lördagsmorgon övertrötta efter suttit i bilen ett bra tag. Lördagen skulle vi ut och åka snowboard, gick mycket bättre än vad jag trodde trots 6 års uppehåll på brädan. Men det regnade så efter några åk blev det afterski med liveband och öl och jäger. Forsatte sedan att festa på 4 förfester innan HC sen efter HC blev det en efterfest. 
Söndagen var det blå himel och skinande sol, så ut i backarna bakfulla som faan och pkte snowboard, jag tjata om kaffe från att vi gick upp tills jag fick med mig de andra kl 16 till snögubben för lite kaffe. Då vakna jag till och blev människa igen och snowboard åkandet  gick betydligt bättre. Kvällen spenderades med kvällsåk till 18, sen köpte vi mat och godis och hyrde 2 filmer och hade filmkväll. Gick tillbaka till stugan vid typ halv 1 på natten, det vaar efter fest och jag kom nog inte i säng först vid 4 på morgonen.
 Upp kl 7.30 för att packa sen sätta sig i bilen kl 8 och bege oss hem till Linköping. Anlände här vid 16 tiden. Packa upp, göra sig iordning för att bege mig till Malmslätt. Träffa Natta hos henne, hon lagade middag och vi förfestade lite. Begav oss sen till en fest. Träffa folk och kom på att Natta glömde sin mobil hemma. Hem till Natta festa lite mer där och sen in till fest i stan. Kom till festen några minuter innnan 12slaget, träffade gamla vänner i trappuppgången och illbringade 12 slaget med att stå och snacka med dem. Upp på festen där vi satt och snacka med Coffex. Skulle till en annan fest men alla gick när vi kom dit, skulle vidare till en annan fest som vi skulle komma in på men vi kom inte in så jag och Natta gick till ågatan för att sen köpa mat och hem till mig. 

Ja gott folk så har mina senaste dagar varit. Ikväll så ska jag på Arn med mor o far fick jag precis reda på.
Efter det kanske träffa Jessica hoppas jag på. Och imorgon jobba från 11.30-18.15. 

Januari 2008 har vi nu gott folk och våra liv kommer forsätta som vanligt, men vi har get löften om vissa mål vi ska uppnå detta år. Kommer vi lyckas kunna hålla dem? Jag hoppas det..



Durka durka mohammed Jihad..
Patrik