A lot of things going on right now

Sitter i min soffa efter en lugn kväll hemma. Mycket som hänt de senaste dagarna nu, som man får se vart framtiden tar det. Känns bra iallafall, börjat få tillbaka det där leéndet på läpparna igen som ni som läst min blogg ett tag vet att jag pratat om många gånger tidigare. känns bra iallafall.

Ska strax lägga mig då jag har en tidig dag framför mig imorgon, ska vara på jobbet kl 5 och ha jour till 12.30 innan jag slutar för dagen, sen får vi se vart dagen tar mig, vad jag hittar på för något.

Fick på den perfekta låten som bara stämmer in just nu på mitt humör, ni vet den låten som skulle komma på i bakgrunden om ditt liv var en film. För mig just nu är den perfekta låten som bara känns så rätt Thåström - fanfanfan.
En underbart sorglig låt, som konstigt nog känns bra just nu. Dock så har inga känslor något med dena låt att göra.

Mycket lustiga saker man är med om i sitt liv, som vi inte kan styra över eller som vi igentligen inte vet pågår, ovetandes om dessa lever vi lyckligt tills vi får reda på saningen. Och då har denna låt av Thåström hjälpt mig igenom mycket, och kommer säker i framtiden att hjälpa mig komma igenom en hel del oväntade saker. Alla har sina olika sätt att sörja, hitta tröst och styrka att ta sig igenom vissa händelser i våra liv. Jag finner min styrka som många andra igenom musik, bästa terapin för mig som får mina tankar att flöda och som ger mig insikt i att jag kan antingen leva i denna sorg eller så kan jag ta tag i mig själv och ta mig ut och umgås med vänner och se till att jag går vidare. Livet stannar inte upp för att man själv gör det, utan det forsätter och det är då upp till dig att hänga med. Så jag försöker se på saker och ting och har funnit det som det enklaste sättet för mig.. 
 
Och se där, nu flöt visst en kvällstankarna iväg till ytterligare ett av mina levnadssätt..
Mina tanka och funderingar som kanske även ni kan ha nytta av, den som lever får se..



Fast jag inte sett dig på så länge, så tänker jag på dig ibland..
Patrik

I've hungered for your touch

Ytterligare en dag har gått förbi, den började med en kall, mrk tidig morgon då knappt en själ hade vaknat då jag gick till jobbet 04.40. Men dagen flöt på dock var vi 40 sena till Kalmar och hade inte tid att gå till hotellet och äta god frukost utan det fick bli en french hotdog ifrån Pressbyrån istället, nästan lika bra eller?

Imorgon skulle jag ha haft övning med mig på tåget men fick reda på för några timmar sen att det inte blir så. Vilket var synd, hade varit roligt och haft med E på resan och se hur mycket hon lärt sig och om man kunde lära henne något nytt.
Men det kommer väl så småning om någon annan som kommer att åka övning med mig, skulle vara kul och testa på att vara "handledaren" för en dag.

Ska strax lägga mig och få lite sömn tänkte jag, ska börja jobba 07.35 imorgon så det är sovmorgon om man jämför med min tur idag. Men först så ska jag njuta klart av låten som spelas nu, en gamal klassiker som de flesta känner till men också glömt bort "Righteous Brothers - Unchanined Melody". En lugn bra låt som är känd från bl.a filmen Ghost.

Drömmarnas land väntar mig nu innan morgondagen som kommer bjuda på att sitta och se ut igenom fönstret under färden ner till Kalmar och se de färg grana träden dö sakta i väntan på att få återuppstå i vår och få liv på nytt medans jag har en kopp varmt kaffe i handen för att värma mig.





And time goes by so slowly, And time can do so much.
Are you still mine?
Patrik

Sjuk och trött, snart över?

2dagar ifrån jobbet har spenderats instängd i lägenheten då jag haft feber, halsont, förkyld osv.
Blev av med febern tror jag under natten. Könner mig bättre idag iallafall än vad jag har gjort tidigare.
Orkar fortfarande inte göra ansträngande saker men kommer förhoppningsvis kunna jobba imorgon.

1 sak som har bevisat tydligt på att jag har varit sjuk är att jag i tisdags gick till sängs 21.30 och igår 21.00.
DET är väldigt olikt mig må jag säga. Men nu är jag äntligen på bättringsvägar så att jag kan tjäna in pengar.
trots allt 8 dagar kvar till lön och den har verkligen försvunnit snabbt denna månad. Hade ju inte råd att lägga 400 på medecin men men ska man bli frisk så blir man pank som våra förfadrar brukade säga.. Eller liknande..

Nu ska jag se om det är något vettigt på tv:n annars blir det sängen en stnd, sjukt trött..



If she come, She will be loved..
Patrik

Minnen från förr.. + Insikt

Var tvungen att läsa mina gamla inlägg. Kul att se exakt vad man har skrivit för man vet exakt vad som inträffade då när jag väl skrev dessa texter.. För att få berömma mig själv lite så måste jag säga att när jag är deprimerad så skriver jag exakt om hur man borde agera för att må bättre och sen agerar jag efter det och har alltid lyckats må bra. Kan vara svårt för er som inte känner mig eller känt mig under några av dessa perioder och vet vad jag varit med om att förstå hur jag menar och har sett mig 2-3 dagar efter dessa saker inträffat. Kom tänka på en kommentar jag fick en vän långt tillbaka i tiden, Natta, 2 dagar efter en incident hade hänt "Jag förstår inte att du kan vara så stark och ta dig igenom allt detta så bra och inte bryta ihop" Frågan är bara om jag någonsin tog mig igenom det då jag kommit fram till att jag aldrig vet om jag vågar lita på en person. Kanske därför jag agerar idag som jag gör och inte vågar/vill komma en ny människa nära i livet, våga öppna mig och kasta mig in i ett förhållande. Jag har alltid trot på sann kärlek och velat ta del i den själv, men erfarenheter har gjort att jag inte längre vill ta nästa steg vidare med någon, jag håller det på avstånd.
När jag känner så nästa gång jag teräffar någon så kanske det är dags att slänga mig in i det, hoppas på det bästa och kanske våga vinna, våga förlora ytterligare en gång, kommer det ta mer på psyket eller kommer man att säga, "aja det kunde ha gått"? hmm, komiskt det blev ett nytt filosofiskt inlägg ändå som samtidigt gav mig en ny insyn på mitt eget psyke som jag inte tänkt på varför det är som det är. En ny blick på sig själv kan väl endast vara till nytta, man lär sig om sig själv hela tiden då vi förändras hela tiden pga av våra erfarenheter vi samlar på oss under vår resas gång. 
Mm, något nytt att lägga sig i mörkret under täcket och fundera på.


Have you waited long?
Patrik
 

are you sorry we drifted apart?

As the snow flies.. Börjar en underbar låt gjord av en av världens mest framgångsrika och inflyttelserika artist igenom tiderna som gav oss en ny färsk musikstil, jag talar naturligtvis om Mr. Elvis Aaron Presley och hans låt "In the ghetto".
Har inte lyssnat på hans musik på minst ett år men nu har det kommit tillbaka till mig igen. På sista tiden har jag börjat börjar lyssna åter igen på "Oldies" så att säga. Helt underbart bra..

Länge sedan jag skrev nu, har hänt en hel del, födelsedagsfester, umgåtts med nära vänner, börjat träna på Feelgood osv. Och självklart jobbat.. Imorgon är det dags igen, fick för mig att jag skulle haft första turen från LKPG-Kalmar och börjat kl. 5 men efter att kikat igen så visade sig att jag börjar 15.44 och åker till Västervik och lägger mig. Sen slutar jag istället kl. 9 cirkus på onsdag och ledig torsdag. Så helt ok ändå, ingen risk att försova mig iallafall.

Så det blir att träna innan jobbet imorgon med Kulla sen kanske ta tag och städa min lägenhet, lite för dammigt just nu. Behöver torka av möbler, dammsuga och skura golven, såna där roliga saker att göra. Yey..

Upptäckte idag att jag nästan dödat hälften av min växter, de var lite hängiga men vi får väl se om de tar sig.. Jag behöver plastblommor igentligen..

Nae det blev ett tråkigt inlägg idag.. Får vänta tills jag får mitt filosofiska ryck tills jag skriver nästa gång..
Trots allt därför jag började med denna blogg..


Are you lonesome tonight?
Patrik