Västervik on rock n roll style

jepp, åka kalmar ner o upp för att sen åka till Västervik och lägga mig. Kanske träffa Jenna i Västervik.
Vi får se vi får se.. Frukost nu ,och så börjar jag om ca ½ timma.

I c u when you get there..
Patik

Kalmar on reagge style..

Jepp, idag börjar jag 15.15 och åker till Kalmar fram o tillbaka och slutar runt halv 11 ikväll.
Hoppas vi har fordon idag för jag är så trött på att åka buss..


Something we all regret..
Patrik

Året var 1725 och en pojke föddes i Venedig..

"All kärlek är äkta, men på olika sätt. Det kan vara kärlek även om den bara varar för en natt "
Klockren komentar från filmen Casanova som fick rulla på min tv under kvällen.
En underhållade film om den mytomspunne mannen Giacomo Casanova från Venedig som var duktig med ord och att underhålla sin förälskelse för natten.

En intressant man som man skulle vilja se i action, han måste ha varit väldigt duktig på att förstå folks psyke.
Måste kunnat hantera människor och kunnat manipulera dem, vart trevlig mot alla då han alltid lyckades hänga med adelsmän och hovsällskap i alla de stora städerna Rom, Milano, St: Petersburg, London osv sägs det. Han ska tydligen ha varit vän med några små kändisar så som Mozart, och idealisten och filosofen Voltaire. Små kändisar så där.

Ska även ha bosatt sig i sina sista år i tjeckien och jobbat hos en greve som bibiotlekarie där han även ska ha skrivit sin självbiografi om alla hans äventyr och kvinnor under sitt liv.
Vissa kan kalla honom för en smart man, en av tidernas största älskare eller sexmissbrukare. Själv skulle jag vilja säga att han verka ha varit en faschinerande(hur det nu stavas?)  man.  En man som kunde hantera folk och förstå sig på deras betende.

Ja gott folk det var lite av kvällens tankar av en av de mest mytomspuna personerna i vår historia hittills.


Oh, Yeah?
Patrik 




.

Today I feel like laughing

ja, igår så blev det fest hemma hos mig. Besökarna var Robben, Kulla, Adde, Louise, Gabbe + någon mer som var vän till någon. det dracks öl, skumpa, jack&cola, vodka redbull och vin såg jag imorse när jag städade. Det var sweet vi blev lite smått fulla för att sen bege oss till Platens. Väl där inne var det mycket folk har jag för mig och av en händelse så hamna jag vid black jack bordet och vakna upp imorse med marker på 320 kr. Sweet.. Glömmer alltid att lösa in dem. Typiskt.

Imorgon är det lön också, sweet. Mycket räkningar men fick en bra lön. Skönt att lönen kommer in nu och denna månad är första månaden som jag får en full lön. :)


Idag så har jag varit social, käkat lunch med Johan, fikat med Nisse o Eve, och så ska jag på bio ikväll med Robben o Stoffe. Så nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och softar. Gött..


Some days I wake up dreaming Feels like I never even woke
I answer life's big question As if it's one big joke
Patrik

Gästblogg!!

Vi bara kör! Nej vi baaaa steker!!
nu då? kan ju intre bara skriva allt vi säger punkt eller?

Jenna säger:

sjukskriver? nej varför. Jag börjar halv sju i morgon.. men ledig fredag så det ska nog gå!

ja där hör ni!
klockan är fem i nio och patrik har redan däckat så vi tar över skutan...

på tal om skutan, har ni hört kapten röd med kallakallaka?
eller kanske dj phish - tjena tjena (årets solbränna)

akta dem!

nu ska vi se om vi kan få liv i däckade PUTTRIK!

Över och ut
-Alla som inte dansar


Live forever

Kom till jobbet idag kl 07 och var inställd på att sitta jour hela dagen. Men icke, utan när jag kikade på veckoschemat så hade min tur blivit ändrad och jag skulle igentligen börja 07.35. Men hur som helst så blev det en tur till Kalmar i tid och lunch på McDonalds trots att jag vart duktig och lagat matlåda men ack så fungerade inte micron på tåget. Aja vi kom i tid hem iallafall också, eller 2 sena in till station men vad gör det.

Annars har det inte hänt mycket ikväll, eller jag har faktiskt varit väldigt duktig och lagat mat och gjort matlådor, dammsugit lägenheten som jag tänkt göra i några veckor nu. Och sen nu så slappar jag i soffan och glor på familyguy.
Sjukt bra serie. Intressant inlägg va? Hehe nae precis..


Maybe I really don't wanna know..
Patrik


Now it's to late

Ja, då sitter man här och ska strax ner till jobbet. Har jour idag 0700-1530.
Blir och dricka morgonkaffe där och hoppas det finns några gamla mackor man kan ta. Har nämligen ingen frukost hemma. Aja annars får det väl bli en macka från Pressbyrån.
Nae, nu väntar en dag med allt för mycket kaffedrickande..


Before you know it..
Patrik

Life is what you make it..

Gårdagen var soft, skulle grilla på kvällen hade vi sagt så på dagen skar jag upp kött och fixa o dona o marinade osv. Sjukt god marinad med min lilla special i, öl. Riktigt gott att ha öl i marinaden tycker jag.
Sen så skulle jag och Robben ta bussen ut till Hjulsbro där vi skulle vara hos Tobbe o Lisen. Vi såg en studsmatta och blev som barn på nytt igen och studsade och hade oss en stund medans grillen tog fart.
Vi grillade och lyssna på musik och njöt av livet, sen åkte vi ut till Berg där det var konsert med Magnus Uggla och Håkan Hellström. Vi hade inte biljetter men vi lyckades hitta en bra plats ändå för vi gick längs med en äng, rundade ett havrefält och satt på en mysig grusväg rakt framför scenen kanske 150 meter ifrån självaste scenen. V
i såg allt men de var ganska små från det avståndet och vi hörde perfekt. Så där satt vi i solnedgången och drack några öl och njöt av livet och sjöng med i sångerna.



Sen när vi åkte tillbaka till stan framåt 23 tiden så gick jag upp till mig och hämtade min bag-in-box och gick hem till Nicke där Kulla o Harry också befann sig och så bada vi i poolen och hade allmänt roligt tillsammans. Elin o Elin kom upp en sväng också, det var trevligt. Blev lite väl fulla och sen gick jag hem strax innan 3 fick jag reda på. Vakna hur som helst i soffan imorse och hade ont överallt. Och var jätte bakfull.

Tog mig i kragen och gick till Hemköp och pantade flaskor och burkar och köpte snus då jag var jätte snussugen då mina var slut. Hyrde film och gick upp o satt i soffan och glodde på filmen och tv:n i några timmar. Sen kom Stoffe hit och vi lagade mat, och gick ner och hyrde en till film. Stoffe drog för kanske 20 min sen men det var skönt med lite sällskap.
Ska väl snart dra mig mot sängen ska upp o jobba imorgon och har jour från 07-15.30.



"Livet blir som vi gör det, det uppstår ibland komplikationer under färden men dessa måste vi lära oss att hantera, att komma förbi. Du når inte ditt mål om du ger upp, acceptera och se till att göra det bästa av situationen."




You got a reason to cry
Patrik

God gave rock'n'roll to you

Jepp, det lev buss idag också till Kalmar. Skulle åkt vid halv 6 imorse men pga av en anledning så blev det en annan tur och det blev buss på den turen.. men mne jag är vann nu känns det som, skumt nog..

Men glad var jag ändå fast vi blev 30 sena till både Kalmar och upp till Linköping, För ikväll gott folk så blir det en bio med några från KC, det vill säga Robben o Stoffe. Sen blir det party då detta är min lediga helg :) Så en tripp till Platens senare under kvällen blir det. Kanske joina upp med Kulla o Nicke &Co.

Men nu när jag kom hem har jag redan börjat spåna lite på't så det blev ett glas vitt vin. il Nostro, ett italenskt vin som är mitt favorit både det vita och det röda vinet. Kan mycket väl rekomenderas.

Och efter helgen kommer mor o far hem från Polen/Tyskland, kanske jag kan utöka mitt spritföråd så är väldigt smalt just nu. Men det löser sig!

Nu ska jag bara må bra och dricka vin och vara glad fast det regnar ute, vad löser inte ett glas vin igentligen?



Dagens låt: Håkan Hellström - För sent för edelweiss




One morning in June
some twenty years ago
I was born a rich man's son
I had everything that money could buy,
but freedom I had none..
I've been looking for freedom...
Patrik



Sweet afternoon

Skön ledig dag har jag haft. Var sjukt trött igår, somna runt 20 tiden på kvällen efter jag käkat och låg och glode på tallbaka till framtiden 3 (har aldrig hänt mig förut) och vakna upp runt 22 och gick in och la mig i sängen. vakna efter en riktigt skum och konstig dröm strax efter 23 tiden och då ringde stoffe så snacka jag lite med honom i luren innan jag somnade om.

Vakna idag och så kom Nisse runt 12 tiden och vi lira lite PS3 sen dök även Erika och Stoffe upp senare och vi tog en tripp ner på stan, det ble en fika på Wayne's och sen ut mot ikano där det blev en ny t-shirt för mig och Stoffe köpte en externhårdisk.

Droppa av Nisse vid kolonin och lekte med Issa lite innan jag Stoffe och Erika drog hem till Erika och Grillade. Jag lekte Grillmästare och vi käka god fläskfilé och pommes med beasås. Sweet!
Sen blev det även att baka kladdkaka och se på 2 filmer, You got serve (schyssta danser, ibland undrar man varför man aldrig lärde sig dansa så) och sen såg vi även The Man (sjukt otur hade snubben, men roligt som faan).
Åkte från Erika strax efter 24 tiden och är nu hemma.

Ska lägga mig nu är det tänkt, bärjar jobba tidigt imorgonbitti. Efter jobbet blir det väl möta gänget och kanske ta någon öl, några av dem ska ut men det skippar jag. 12 dagar kvar till lön nu! ;)



More then this i wish that you could see my face..
Patrik

Take your life, take your life with cocaine

Home sweet home. Slutat jobba för dagen och hunnit med hemköp för nybakta frallor till frukost.
Sovborta i hultsfred inatt, blev buss dit och hem igen nu på morgonen, pigg o alert efter att vaknat vid 5 imorse och gott upp. Var ledig under dagen igår och då blev det en runda freesbee-golf i rydskogen på den nya 18 håls trängbanan med Nisse, Tobbe och Lisen som följde med som "caddie".

Äter som sagt nybakta frallor till frukost nu, länge sedan jag köpte så, brukade jämt göra det förut när jag jobbade på Phone House men det kanske är att jag har kommit in i dygnsrytmen om att jobba så pass flexibelt eller vad man ska säga. Men men gott som tusan är det iallafall.

Får väl se vad som händer idag, blir lite städa och tvätta iallafall tror jag.
 Sen får vi väl se vad som händer. Känns som detta kommer bli en skön dag!


Lyssnar som faan på låten "Cocaine" av Nomy. Sjukt skön låt, våran festlåt när vi är hos Nicke och festar och har lite poolparty :)
 
This is how we party





"You are in pain
Take your life, take your life with cocaine
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing"
Patrik
 

Storm

Helgen har beståt av jobb jobb och lite mer jobb. Lördag strax efter 13 åkte jag ner till Västervik, hem till Linköping och sen ner igen för att ha överligging. Tog en öl på kvällen med föraren på uteservering nere vid hamnen och kolla på allt folk som festade glatt in Vis-festivalen. Sen på söndag så var det upp till Linköping, en snabbsväng till Vimmerby och sn hem mot Linköping igen för att sen åka till Västervik och ha lite rast för att sen åka hem igen. Sluta strax efter 22.30 tiden på Söndag. känner sig lite schleten efter 33 timmars pass.

Men ikväll har jag en skön tur, börjar runt 20.30 och åker till Hultsfred och sover för att sen böja 05.44 och åka hem till Linköping och slutar typ 07.40. Så det är en lugn och skön tur, så länge det inte blir buss vill säga.

Sjukt sugen på att köpa en sjukt snygg klocka jag har hittat från märket Storm. Får se vad det blir för beslut min hjärna tar. Trots allt 11 dagar kvar till Löning. :)



I dream about you all the time..
Patrik

Stir it up

Grattis till Mister Robben som idag fyller hela 23 år gammal och gör sig då till den äldste i vårat gäng KC. Congratz boy!
Och en annan glad nyhet är att min lön äntligen har dykt in på mitt konto, bara cirkus 2 veckor försent. Otroligt..

Så nu blir det strax ner till staden för att shopa lite kläder och nya skor. Sweet..

Och ikväll börjar jag jobba runt 20 tiden och då åker jag med Åsa till Hultsfred direkt för att lägga oss att sova, sen upp och börja jobba runt halv 6 imorgonbitti för att åka direkt till Linköping och sluta runt 8 på morgonen. Sweet, hela dagen efter det ledig sen och hela fredagen ledig. Nice..

Nae, nu blir det mister Bob Marley's "Stir it up" medans jag hör jag duschen kalla på mig. See ya!


Monday morning, Feels like I'm going down and every wasted day Is going through my head..
Patrik

It's been a long day but you wont turn away

Känner mig trött och sentimental just nu.
Den där tillfälliga känslan man inbland kan få för stunden av att sakna någon att ha där, närkontakten och myset.
Men men, whats you gona do? Gilla läget som man säger och lägga sig själv i sängen ocgh somna in i drömmarnas universum och se vad man hittar på härnäst i drömmen. Haha komiskt nog så dök Bonnie Tylor upp via shuffle på min playlist med sin lugna hitlåt Total eclipse of the heart. ironi? Känns nästan som så.

Imorgon är en ny dag som ska startas med Låten Hotel Yorba som jag nämde i mitt tidigare inlägg och möjligtvis Bowling for soup - Friends of mine som har samma effekt, ingen dag startar bättre än med en skön låt som gör en glad. Då kan nästan inget förstöra dagen. Sweet dude!





I need her to hurry up now..
Patrik

I got movin' on my mind

Återupptäckte nyss en låt som jag lyssnade mycket på förut, en låt som gör mig på oerhört bra humör.
White Stripes - Hotel Yorba. Den låten som gjorde att jag började lyssna på White Stripes från början.
Folk brukar antingen älska eller hata White Stripes, jag gillar Deras glada toner och Jack White's sköna röst.
Och sen att det bara är han och Hans ex-fru Meg White som är själva gruppen. Sweet..

Läste i aftonbladet en fruktansvärt rolig löpsedel, "Michael Jacksons plastikkirurg inlagd på psyket" Orkade inte läsa om exakt varför men det är väl klart om man opererar en kändis så mycket så han tappar näsan osv så är det ju förståligt att man lägger in sig själv. Hehe nae då men det var lite kul när man såg det i rubriken. hehe..

Iväg till Kalmar sen fram otillbaka, hoppas det blir tåg! Orakar inte med tjuriga resinärer som isåfall kommer missa x:et 20.00. Men men återstår och se vad som händer och sker.

Lönen ska dyka aupp idag med, äntligen efter 2 veckors strul. Sweet, kan man börja leva igen.


Dagens låt som får mig på bra humör: The White Stripes - Hotel Yorba. Enjoy!





It might sound silly
for me to think childish thoughts like these
But i'm so tired of actin' tough
And i'm gonna do what I please
Lets get married
in a big cathedral by a priest
Cause if i'm the man that you love the most
You could say "I do" at least

Well, it's 1-2-3-4 take the elevator
at the Hotel Yorba I'll be glad to see ya later
all they got inside is vacancy
Patrik
 

The Mist..

Hatar mitt mobila bredband.
Skrev just ett inlägg om en film jag precis såg hos min polare Robben.
Käka pizza och glodde på The Mist. Sjuk roligt slut och helt oväntat.
Jag och Robben satt och garva åt slutet. Helt oväntat och chockartat slut.
Kan väl rekomendera den filmen. The Mist regisserad av Stephen King.


Nooooo..
Patrik

Where is the line?

Började jobbet 08.00 imorse och hade jour, satt fram till 16.30 och glode mest in i en vägg och snackade med mina kollegor hela dagen. Och shit vad trött man blir när man inte gör något vettigt.

Ska snart iväg och hämta en pizza och ta med upp till Robben där vi ska ha lite filmkväll ikväll. Sweet..

Och imorgon är det jobb som gäller från 12.36-20 någonting. Hoppas på tåg för jag orkar inte med buss igen, en tur från helvetet var det förra gången, men men..


Come on let's kill ourself a son..
Patrik

If I use to love you? well it's over now..

Sjukt rolig kväll igår faktiskt. Gick till Nicke och skulle montera upp hans nya infravärme och blåsa upp hans pool.
Jag Nicke och Kulla gjorde det samtidigt som vi började dricka öl.
Efter mycket om så hade David också kommit och vi hade fyllt upp poolen med 700liter vatten tror jag det rymde. ?
Så det blev poolparty och drica öl och ha det nice. Kim dök upp efter ett tag också och joina oss.
Sen Kom även Sara, Fia,Maria och 2 andra brudar och vi partade, spela guitarhero och hade kul.
Det blev Platens där det var packat med folk och sen hem till mig för att göra pommes o beasås  pga av att det var äckligt mycket kö överallt annars. Och en grogg till det, smart nog som man är när man är full och klockan har passerat 3 på natten.

Det var jag kim och Marcus som efterfestade idag igen, vi gjorde ju bara det natten innan också. Och alla däckade hos mig fast idag vakna jag inte på golvet utan i soffan iallafall.

Får väl se vad som händer idag, skulle kanske dragit till v-vik över dagen men orkar inte det..
Kanske fika med Stoffe och Anna? Återstår och se.


Thats it folk's, im just living in my bubel and smile..
Patrik

Dude, lets dude that dude

utgång igår med Gone och Kimpuh.. Sweet, sen blev det bakis fika imorse runt 12-13 tiden..
Ska snart till Nicke och hjälpa montera upp hans infra han har skaffat till balkongen. Sweet!
Och bada lite i poolen han har inskaffat på sin terrass. 
Dricka lite öl, må bra och festa på kvällen. Thats nice I like.. 

Kort inlägg idag om mitt liv men wtf, det kommer mer så småning om ;)



Sweet dude, let fly to the moon!
Patrik

Im okay, you're fucked

Idag var en bra dag på jobbet, vi var i tid och käkade god lunch. Nu har jag slutat och har ledig helg, kanske kan bli att fira med lite fest ikväll? Den som lever få se. Lyssnar på Fattaru - Första femman. Bring back memories, sommar, basketplan vid tokarpsskolan och lira lite basket.. sweet..

Smile..


Patrik

Börja bra men går åt helvete, aja shit happends

Gårdagen:

-Jobba till 22.30 cirkus
-byta kläder, duscha ta en öl
-gå till nicke och dricka några mer öl med han, kulla och tvillingarna
-jag o kulla går till platens
-beställer in sammalagt 6 stycken shakers och shotar
-dansar, sociala, pratar
-tappar bort kulla 
-dansar och pratar med 2 damer
-hittar kulla
-platens stänger
-fyllekäk och sen taxi till berga
-skulle efterfesta men sov

Dagen:
-vaknar i berga
-går hem
-byter kläder och går direkt till jobbet
-får reda på att det blir buss till kalmar istället för kustpilen
-suck
-går ut till bussen
-problem redan där
-åker till kalmar
-blir 20min sena och där försvann min rast då jag skulle åta något litet och köpa vatten när jag var dö törstig
-hoppa av bussen och gå till bussen framför och hoppa på
-åker och blir sjukt försenade
-busschafförs byte i vimmerby
-busschafför nr 2 kom 10 min sent
-ja men vad bra när vi redan är sena
-hurra
-åka vidare med 30 min försening
-25 arga resenärer som kunde lyncha mig när som för att de skulle missa sin anslutning
-hurra
-fixa, förklara, ta skit
-dö törstig, hungrig och trött
-försök se glad ut ändå och va trevlig
-kommer till linköping
-hurra
-stå i 15 min och förklara samma saker för samma resenärer som tidigare gjort under resan
-hurra
-gå till jobbet och dricka kaffe och prata skit med Jenny
-gå hem
-hurra
-duscha och bli människa
-väntar på Robben för att ta en öl på stan, det är jag värd
-sen hem och sova, hurra

None



Yes sir, work work..
Patrik


I try to say good bye and I shooke..

2 sköna dagar har jag haft nu innan det blir 3 jobbdagar och sen ledig helg.

Igår måndag så vakna jag upp i Kalmar och åkte hem till Linköping. Sluta runt 11 tiden och gick o möte min mor o moster för att fika och min moster fick se min lägenhet som hon var så nyfiken på. Sen efter det så var det småfix  och senare så möte jag Stoffe för att ta en promenix på stan och kika runt. det blev en sen lunch på Waynes för att gå till Filmstaden och köpa biljetter till nya hulken filmen. Men den var inte den bästa jag har sett om man säger så. Tidig bio var det så efteråt så fika vi och inväntade Erika som kom o joina oss. Det bev en biltur ut till Stoffe i Hjulsbro där vi åkte lite freeboard och drog till Trulle och snacka skit ett bra tag. Sen blev det matdags och vi leta o leta efter ett öppet matställe som servera kebab men vi misslyckades, det var försent. Se vidare mot ryd åkte vi till Statoil för att käka mat och sen lämna Erika i Vikingstad för att sen bege sig hemåt.

Idag så fika jag med Robben på George's som vanligt för att sen gå en runda på stan, eller stan o stan snarare till Bolaget för att köpa lite öl till kvällen och lite mat att grilla. Sen kom mor o far hem till mig så satte vi upp tavelramar på väggen där jag nu har prytt med LP-skivor. Sweet som faan. Sen var jag duktig och lagade mat och bakade kladdkaka samtidigt. Sjut gott tyckte jag det blev också. :) Sen vid 19.30 så blev det att möta upp folket vid stångån för att grilla. Vi som var samlade var jag Robben, Stoffe, Calmy, Emma, Tobbe, Lisen och så kom även Hanna förbi en sväng.
Vi grilla, drack lite öl och hade jävligt trevligt o mysigt må jag säga. Lite stämning som i sången Trubaduren som Magnus Uggla sjöng, fast utan att man försökte ragga upp en brud och det var ingen gitarr heller. :P men riktigt trevligt och roligt
Sen när vi kände att vi ville bli av med varandra så gick alla hem till sig och Stoffe hängde med till mig för att leka frisör och nu är jag ny snaggad. Skönt som faan, 6 mm. Erika kom under tiden också vi vi satt o snacka lite skit fram tills de skulle åka innan Stoffes bil blev inlåst i P-huset.

Så nu ska jag strax lägga mig, Ska jobba imorgon strax innan 11 och åka till västervik x2 och ha 1 timma rast mellan varje station. Sen ska jag joina gänget en sväng men de ska ut på kvällen, kanske följer med och tar en öl på Platens. Jobbar inte förns runt 12.30 dagen efter så det är sovmorgon.
 






Peace out friends, join me in the lovetrain against the world. Sweet..
Patrik