Elvis Mister Fucking Presley

Ikväll, fredag. Dena fredag efter löning kan det tänka sig vara mycket folk nere på Platen´s som vi ska bege oss till senare. Jag och coffex, fast han sluat inte jobbet förns halv nio och måste hem och changa så jag sitter här och inväntar honom.  Kan nog bli drag på det ikväll.. Och imorgon är det jobba i city som gäller, skönt, länge sedan jag jobba i city-butiken en lördag och får vara ledig en söndag. En bakis söndag blir det då Mister Essa har fyllt 20år och stapeln går av för att fira in honom till Systembolagets inre cirkel. Eller något åt det hållet.

Jaja, dricka lite vin i väntan på Mr. Coffex men lite Elvis ur högtalaren.


Ciao


Arrrgghh...

Idag är en sådan dag man hatar folk, bara cp-folk innne i dag.. Butiksarbete? Nej då snarare serviceverkstad, kom in så tar vi hand om era problem. Varför kan folk inte bara tänka efter själv lite, ska det vara så svårt, tänka efter själv vad man kan göra åt sina funderingar och problem istället för komma in och säga, fixa det här.
När ska folk förstå att en person inte kan tänka åt alla andra och fixa till deras problem.


Det här kommer bli en lång dag...

My friend, ypu can always count on me for one last beer

Väl valda ord av en av mina närmsta och längsta kända vän, Natta.
"Vi är likadana du och jag, vi är något av en ensamvarg."
Vi kan umgås med alla helt själva utan att behöva ha någon med oss som vi måste hålla oss brevid hela tiden.
Vi vågar öpnna oss och lära känna andra människor vi inte har träffat tidigare.
Vi behöver inte ha kontakt på 2 månader men är ändå lika bra vänner och ingeting har förändrats nästa gång vi ses. Vi säger allt till varandra, påpekar det vi tycker den andra gör fel och vi tackar och tar emot kritiken utan att bli sura för att någon säger till oss och påpekar om våra brister vi går runt och gör. 
Det är så det ska vara, det så så man definerar vänskap, sann vänskap.

Ära till dig Natta, ära för vår vänskap och tillit..


image16


Tack min vän för att du finns där..
Patrik 

It's a wonderful morning.

Sjukt härligt väder ute idag, blå himel, solen skiner och termometern visar på ca 8+ grader. Vår..
Står här på ikanohuset och jobbar idag, 12-20 stänger butiken.. Tråkiga med jobba i en galleria är att man inte kan se det fina vädret och njuta av att solen skiner utomhus fast man är inomhus. Vad ser vi här i gallerian, folk som går förbi och kunder inne på hemtex.


Imorgon är jag äntligen ledig, då har jag kört mitt 12 dagarspass och får njuta av ledighet i 2 dagar. Skönt, hoppas bara det är lika fint väder dessa 2 kommande dagar. Då blir Patrik glad..


Cheers up mate, we gona rule the world some day..
Patrik

När du träffat botten, kom ihåg mig då..

En hemmakväll spenderad i soffan för att glo på Juno. En mycket bra film, kan jag mycket vöäl rekomendera till er. Sjukt skönt soundtrack också..

See it like me..

Igår så blev det en mysig hemmakväll framför tv:n med moröter, dip, hälsodrycker och nyttiga matprogram samtidigt som vi lagade olika sorters sallader och testa vilken som var godast...

Trodde ni verkligen på det? Haha.. Nej då det blev en lugn kväll fram tills Johan och Mita fråga om jag skulle med och ta en öl. Visst en öl kan jag väl ta. En öl blev 4 på The Champ tillsammans med Jocke, Johan, Mita, Henke & Sara. Sen droppa vi av Sara och Henke och gick till Mörners där öl blev ett par stycken för att efter det dropppa av Jocke och bege oss ner till Platens för någon öl och grogg. 

Så kul det kan vara när människor inte inser att de man pratar med är någon man känner. Fick höra av en tjej nere på Platens att jag måste vara väldigt självgod för att jag pekade åt ett håll när en tjej kom och skulle prata med mig. Men i självaverket visa jag Mita var Johan tog vägen. Folk..

Och Jocke kom nog med den bästa kommentaren igår som man kan gå fram och säga på krogen. 
Tänk er senariot; Gå fram till en tjej och ställ dig och bara kolla in henne för att sen när hon frågar om hon kan hjälpa dig med något så säger man " Nej det är lugnt, jag bara kikar lite!" 
Intern humor? Lite kanske i försäljningsyrket. 


Can you read my mind..
Patrik

  
 

Oplanerad kväll som det ska vara med vänner...

Igår så fick jag sluta tidigt från jobbet, så jag gick hem softa och byte kläder. Tillbaka till Jobbet för jag Henke och Nicke bestämde lite spontant igår att efter jobbet skulle vi gå till Mörners och äta plankstek. Så vi stäöngde igen butiken, dela på en flaska rödvin som vi hade fått av en kund för att sen bege oss till Mörners med Heinrich's Sara också. Plansksteken som vi alla tog oss en varsin var otroligt gott. Det blev väl en 4-5 stora öl per person innan vi bestämde oss för att gå hem till Heinrich & Sara för att dricka lite rödvin och Henke och Nicke tog sig en varin whiskey. Efter några glas så lämnade jag och Nicke kärleksparet för att få se Nickes lägenhet för fösta gången. blev lite Pulp Fiction soundtrack lite öl och en grogg hemma hos Nicke och lite skit snack om allt och ingenting.
Kom väl hem runt 2 tiden för att lägga mig i sängen och vråldäcka för att idag är en ny dag, en ny arbetsdag ute på ikano som är så otroligt dött.

Sammanfattning av gården: En spontankväll som är som bäst men sina vänner..



Veckans låt: Billy Cyro - Machine



I would dig a thousen holes to lay next to you..
Patrik


NCSI

Jobb plus lite mer jobb har det varit idag.
Det blev även en iten sväng och hälsa på Mor och far också samtidigt som de var barnvakt åt min systersbarn. Läsa God natt saga för Nellie, De tre små grisarna, och glo på tv. För imorgon åker mor&far till Thailand och 35 graders värme. Fy jag vill också..

Nu sitter jag hemma i soffan, dricker äpplejuice och äter popcorn och ser på Navy CSI. Sjukt bra serie..

Om någon vill mig något imorgon så är jag i citybutiken från11-18..



We all got our personal reason..
Patrik

Dag 4 av 12 avklarad..

Dag 4 av 12 i rad med arbete avklarad. Det har vart 2 dagar ikano, 2 dagar city, det blir 1 dag ikano, 2 dagar city, 2 dagar ikano, 2 dagar city och till slut  1 dag ikano för att sen vara ledig 2 dagar. Kommer vara helt slut då på torsdag nästa vecka har jag en känsla av. Men men det kommer se bra ut när lönen kommer..

Ikväll har det bara blivit soffläge. Ser på den underbaraste serien som finns, Scrubs.. Sjukt bra..
Blir väl och laga lunch strax tills imorgon..


Im not stupid, im a dreamer..
Patrik

Bob Marley

Jag och mister Heinrich står på jobbet och har Bob Marley tema idag och är små bakfulla..
Igår var det jobb som gällde, sjukt bra dag. Sen hem till Jessica ett par timmar innan det bar av hem för att sen gå vidare till Mr Heinrich för Sara inflyttningsfest..
runt 12 slaget någongång så skulle vi gå till Platens, men det blev ett stopp på Mörners tills de stängde kl 1 för att sedan gå ner och hänga på Platens. Och nu står vi här och vill baa stänga butiken för att sedan gå hem. Men icke..
Får se vad som händer ikväll om det blir och umgås med Jessica kanske? Återstår och se..

Resterande månad så blir det lugnt för min del..



No woman no cry..
Patrik

Jag har börjat med mitt nya liv, yeah right...

Står här på jobbet med Mr. Heinrich på min vänstra sida.
Ikväll blir det inflyttnigsfest hos herrn. Känner att det blev ganska hårt igår också. Då Mr. Skald fyllde gammal så vi drack öl hos honom jag Skald, Foffe och Jocke. Blev ganska mycket öl hos robert, sen ner till Royal Arm´s för några öl sen vidare till Platens för lite mer öl. Så ikväll blir det hos Mr. Heinrich sen kanske Platens, men funderar på att skippa platens och gå hem då istället. 



If you are  a superstar, im not a superman..
Patrik

Hey I wanna be a Rock Star

Sitter i soffan och dricker morgon kaffe och glor på Ztv, låten Rock Star med Nickelback gick precis förbi och jag måste ju säga att tjejen med guldbikin, blonthår och solglassögon är ju sjukt het alltså..

Ledig idag så man får väl se vad det blir, Jessica undra precis om jag ville springa med henne på stan en sväng, visst kan man väl göra. Robert fyller idag så ska väl ringa honom snart och gratta sen vet i faan vad som händer idag, måste städa lägenheten sen också..

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, mäklare som hobby. I onsdags snacka jag med zlatan på platens och han ville ha någon som kan ta över hans lya när han ska flytta, träffa Amelie igår och hon behövde en lägenhet så nu ska hon kika på den. Jag har blivit duktig på det där med att fixa lägenheter åt folk.. ;) Nej då men jag ahr hjälpt några nu..

Och Mr. Heinrich, jag kommer tyvärr inte ut till ikano ikväll och håller dig sällskap ;) du får nöja dig med att spela tetris arcade istället.. hehe..

Nae, kaffe och duscha..

Adam Tensta är sjukt bra..





Thats my cool and i cant take it off..
Patrik