I morgon är första dagen på resten av mitt liv

Sjukt hård vecka. Första veckan på jobbet är avklarat och det har gått bra. Jag har fått besked om lägenheten, jag flyttar 1:a juni. Känns skönt!

Helgen har varit hård, avslutningsfest för mig på Phone House, uteservering, middag på Cosmic sen bowling sen utgång och kvällen avslutades med efterfest hos Nicke.
Igår vakna jag upp av att nicke slog mig på fötterna då jag däckade i hans soffa på efterfesten, klockan var 11. Ut på nickes balkong sen klättra upp på taket, fram med öl och cigg och njut av solen. Tog ett avbrott  för att gå till Bolaget, på vägen dit kom vi på den braiga idéen "Vad skönt det skulle vara att bada". Sagt o gjort, öl sen ner till Stångån och Jag o Nicke bada i stångån och Madde bara skratta åt oss. Det var kallt..
Folk droppa in titt som tätt hos oss vid stångån.. Mycket trevligt..

Sen möte jag Nisse och Herrmiddagen börja närma sig. Gocart med Robben, Nisse och Tobbe, jag sög och kom sist,  för att sen festa lite hos robben. Middagen närmade sig och klockan 20 intog vi BK. Middag och alkohol dracks och man blev fullare och gladare.

Möte Natta utanför Bk och körde en krogrunda med henne, mycket roligt.
Kvällen avslutades med efterfest hos Louise iallafall och jag somnade nog inte förns 5-7 imorse någon gång.


Nu blir det Hemköp och köpa chips och en dålig film...



A hangover i dont deserve..
Patrik


Har hittat den jag söker..

Stod och vänta på att hyres värden ska komma så vi ska kika på lägenheten. då ringer en annan hyresvärd och berättar att de har en lägenhet efter mina önskningar, vi bestämde att jag skulle se den kl 17.
Kollar på 4:an och det var ingen lägenhet att ha, Riktigt sunkig var den.

Så jag och morsan drog till den andra lyan som ligger nästan ovanför musikbörsen. 2 rok som är nyrenoverad för ett år sedan. Jätte fräsch lägenhet med kaklat badrum, golvärme i badrummet, fint kök med diskmaskin, ganska litet sovrum men ett stort fint vardagsrum. Tre meter från ytterdörren ligger den omtalade fina innergården som man har tillgång till. Jag får den om jag vill ha den och imorgon ska jag tacka ja. Flyttar isåfall in redan den 1:a juni.

Nytt heltidsjobb som tågvärd, 1:a handskontrakt på en riktigt fin lägenhet mitt i centrala Linköping.. Livet börjar ta sig och det känns skönt.


Det var det nyaste om mig för tillf'ället, nu ska jag se på filmen Magnolia och dricka cola.



Here i am at the end of the road..
Patrik


Ensam herre söker..

Var ett tag sen jag skrev sen sist, vad har hänt? Jo jag har börjat nya jobbet, försommaren är här hos oss, känns nästan som om det bara handlar om dagar innan den är här igen. Jobbet verkar riktigt schysst, skönt och vara med från start så man hänger med ordentligt vad som händer inom företaget osv.

Rubrik "Ensam herre söker.." jo det stämmer, jag söker en ny lägenhet, ska faktiskt kika på en 4:a nu i samma hus. 5720 i hyra. inte alls farligt för här där jag bor, är den fräsch så finns möjligheterna att det kanske kan bli den, vem vet? hur som helst så är det en lya man kan bo i många år isåfall och man får leva lite snålare men bo finare och större. Prata med en vän och han betalar lika mycket för sin 2:a och han bor här inne i stan. mycket pengar för en 2:a. men får kika hur den ser ut först och sen får vi se.. ;)


Thats it for me.. Sen blir det njuta av solen på stan ;)


News to my heart may come this week, who knows..
Patrik

If it kills me, then im alive

Igår kväll var man en riktig hunk, fest igen, denna gång fira vi Louise som fyllde år. Så vi var hemma hos Adde och festa, var ett glatt gäng. Fulla för kärlekens skull var vi, eller nått sånt..? Hur som helst, så kom vi på några bra(?) idéer, jag och Gabriell skulle garanterat testa och öpnna en ölflaska som en vinare, dett vill säga skruva igenom kapsylen sen pressa upp kapsylen, hrmm, gick väl så där, vi kom inte ens igenom kapsylen. Sen väl nere på Platens Så hade vi på något sätt fått med oss lösskägg och pilotbrillor som jag och bror gick omkring med och turades om att ha på oss där nere, skit snygga!

Enjoy the pictures! ;)

image17image18



Som sagt, en riktig hunk!


Im gona dance with myself when my twisted mind is somewhere else..
Patrik


Underbara samtal kollegor imellan

Jag och Mr Heinrich samtalade över msn om kvällens hockey match..

P: lite öl till matchen alltså?

H: Ja för faan! Man kan inte se på hockey utan öl

H: Det är som att...öh...kolla på fotboll utan öl.

H: Och det går ju inte.

H: Fan, det känns som att det där citatet går rätt upp i din blogg nu....hmmm..




Hahaha underbart när man kommer på vad det är man har sagt/skrivit ibland..




Patrik

Ovanligt? inte för mig kanske..

A hangover i don´t deserve. Idag har det vart en riktig bakis dag. Vakna i soffan, somna om i sängen vakna, försökte bli människa men lyckades bara bli grottmänniska. På med pilotbrillorna, ner till George för att ta en morgonkaffe med Jessica och Johanna. Bror kikae förbi en sväng på kaffe också. Sen var det att vandra hem där jag knappt rört mig ut soffan ssen jag kom hem vid kl 15. Sjukt bakis dag.
 
Hur allt började?

Jo, vi skulle vara några st hemma hos Stefan och laga manlig mat och dricka öl till Hockeyn. Vi beställde pizza och drack öl och blev glada när vi vann. Sen bar det ner till Platens, 40kr vid Black Jack bordet och jag gick där ifrån med 300-400 kr. Nämde jag att det var 50% i baren och jag gjorde av med nästan alla pengar i baren? Det hände iallafall och som ett bra ordspråk säger, "Är huvudet dumt ska man lida"  suck..

Imorgon blir det att jobba i citybutiken, 10-18 sen hockey hemma hos Henke. Men det blir nog lugnt. Blir födelsedags på lördag så jag sparar mig till dess. Hoppas jag iallafall, man vet ju aldrig med den där grabben.

Nae, nu bör det bli sängdags. Sleep Tight..

Dagens låt: Iggy Pop - Real Wild Child (Wild one)


In a world gone crazy
Everything seems hazy
I'm a wild one
Ooh yeah I'm a wild one

Patrik

Kopplade minnen

Minnen, sitter och lyssnar på lite musik från när jag Tobbe och Robban Var uppe i Lindvallen.
Sjukt roligt hade vi.

Snart blir det en fika med Tobbe sen iväg till ikano där jag jobbar 17-20.
Sen ikväll blir det lugnt framför tv:n..





 

Livet som det ska vara?

Vi lever inte våra liv om vi försöker förstå vad det går ut på,
Vi lever våra liv när vi tänker på något annat.
 
 Livet, varje människa har sin egna uppfattning om livet. Vissa anser att man lever livet genom att hitta den som är rätt för en själv, skaffa familj. Andra genom att vara äventyrliga, resa och se världen. Andra genom att ha folk runt omkring sig, visa vad man kan göra, vad man kan tänka, vad man kan dela med sig av.

Vi borde alla försöka leva våra egna liv på det sätt som gör oss lyckliga. Försöka uppnå det vi vill.
"Lev ditt eget liv, du kommer dö din egna död"

Vi alla är påväg till samma destination, frågan är bara vilken väg i livet vi väljer för att komma dit.


"Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst, eller vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas
Att vara stark är att leva livet som det är, att acceptera dess kraft, och ta del av den
Att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit . ."





You have never been in love until you've seen the sunlight thrown over smashed human bone
Patrik

Grillsäsongen är invigd!

Igår var en underbar vårdag. Vakna strax efter klockan 11 och gick upp och sprang runt stångån. Hem göra sig iordning och sen till jobbet istan för att dricka morgonkaffe. (Jag var ledig igår) Sen träffa Jessica en liten sväng, köpte glass på Hemköp och satte oss vid stångån och åt glassen och njöt av solskenet.
Sen upp till jobbet igen för att käka lunch med Johan på Steve´s.

Sen på kvällen runt 19 tiden kom Morton och Coffex och hämta mig så var det ut till Ica för att köpa kött, potatissallad och lite dricka. Hem till Coffex, låna granarnas grill och inleda grillsäsongen. Sjukt gott och trevligt var det.

Hem till 22 tiden, packa väska och sen gå till Jessica för att sova där inatt. Så imorse var det bara att vandra direkt från henne vid abisko till jobbet för att öppna klockan 9.  


Så, nu står jag här i butiken och har två målare som målar om butiken. Slutar idag klockan 18. Längtar redan..
 Får väl se om det kanske kan bli en utgång ikväll också, börjar inte jobba förns klockan 15 imorgon. ;)


When you were young..
Patrik