Tears in heaven

Eric Clapton har gjort bra låtar, men en som går rakt in i hjärtat på alla ät hans låt "Tears in heaven".
En väldigt fin o sorglig text men den blir sorgligare om man vet historien bakom det.

Eric hade en son på 2år som en dag när de kom hem till sin lägenhet på 46:e våningen klättrade omkring överallt och upp på köksbordet brevid några fönster, den peronen som hade putsat fönstret tidigare under dagen hade glömt stänga det ordentligt som Erics son föll ut från fönstret och resten förstår ni nog själva..

Efter några år av sprit i blodet så tog han sig samman tack vare sina vänner och skrev låten "Tears in heaven" som blev en slags övergång, ett sätt att komma vidare i livet för Eric Clapton.

Om ni mot all förmodan inte skulle ha hört denna låt så rekommenderar jag att ni lyssnar på den..



Would you know my name, If i saw you in heaven?
Patrik

Halvnakna kocken på G igen..

Jag kom inte så långt med julstädningen igår, blev julmusik och glögg sen tog det stopp av någon anledning.. 
Men 08's glögg är o rekommendera, den var riktigt god.. Några flaskor till tack!
 
Under kvällen igår så dök Nina o Madde upp och så drack vi lite mer glögg och ett par glas vin undertiden som vi spelade När & Fjärran. Ska bli o Inskaffa nya spel snart.. Kan ju inte bara köra samma spel hela tiden och spöa dem! ;)

Nu underkvällen har halvnakna kocken varit på G och lagat lite matlådor (pannkakor blev det visst igen) och bakat kladdkaka.. Ska strax smaka den men förhoppningsvis blir den som de brukar bli, fruktansvärt goda! :)

Imorgon blir det tur 551. Det vill säga börja 10:43 Linköping-Väservik-rast-Linköping-rast-västervik-rast-linköping 22:36
Sen på kvällen blir det en Hejdå-gabriel-ha-så-bra-i-australien-i-ett-år-öl. Då våran vän lämnar oss för varmare klimat och koalabjörnar.

Nu blir det strax läggdags för Herr Törnqwist..


Dude, I dont even know who I am..
Patrik

How will it be for all of us?

Fick ett ryck att jag skulle julstäda! Det förklarar hur ofta jag orkar städa min lägenhet ;)
Julmusik, glögg och städning nalkades.. Men jag kom bara till några Jullåtar och glöggen, 08 glöggen är fin må jag påstå..  Det blev istället ett planerande och påbörjat peppande av min julkänsla inför denna jul.

Ni som umgicks med mig runt förra julen då jag jobbade i butik vet att min julkänsla var lika med noll och det närmsta "julpyntande" jag kom var min vackra t-shirt som jaa.. talar ganska mycket för sig själv...
 
None

Men iår blir det julmusik, lysande saker i fönstret, julgran, pepparkakor, massor av glögg, lussekatter och massa juliga saker.. Det ska bli en bra jävla jul och nyår ska firas uppe i Sälen, Lindvallen med många av mina vänner som ska arbeta där uppe. Det kommer bli ett bra slut på året och en bättre början!  :) Ser fram emot detta!


Nu väntar jag på att Madde o Nina ska dyka upp, det blir glögg, vin(?) och När & Fjärran. Se vem vinnaren blir idag ;)
Nae nu är det dags för lite mer glögg!


I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is you..

(rekomenderar My Chemical Romance version på denna låt.. )


Will we live and see?
Patrik

Do you know, that everyday's the first of the rest of your life

Vi lever i en värld där trygghet bestämmer över oss, ibland mer över en del än andra.
Vissa av oss kan släppa några spärrar och våga göra sånt som är annorlunda, betende, upplevelser, våga säga sanningen till en person.
Medans andra helst lever i det helt trygga samhället och är innanför normen, vågar inte säga hela sanningen i räddsla om att få ett nej, att folk ska få dåligt intryck av ens betende, känna sig säkra innanför sina murar av rutin.

Man måste släppa på spärrarna ibland och våga vara annorlunda, göra ågot annorlunda eller säga något konstig eller helt enkelt acceptera att man kan få ett nej. Har man fått ett nej så vet man iallafall hur det ligger till, man går inte omkring i ovishet och man kan snabbare gå vidare.

Våga sticka ut lite och göra konstiga men positiva saker för att kunna komma framåt och kanske uppåt i livet, jobbet och bland vänner. Vi kan alla släppa på en eller två spärrar till om vi vill, om vi vågar ta det steget i våra liv och kanske chansa på det vi igentligen vill ha! Om inte annat så kommer livet bli roligare..



Nae nu hör jag regnet falla ner i ojämn men vacker takt på mitt fönsterbläck, sängen viskar mitt namn..


We all gona end the same way, why don't have fun until it happends?
Patrik