Life is my bitch and im a lion

Så sitter en man i sin lägenhet och planerar för kvällen.
Nej då, men idag fyller Nisse år så ska tiill Platå en svänga sen ikväll och fira honom lite. Kan bli nice.Men blir relativt lugnt med tanke på jobb imorgon.

Sen på fredag och lördag där emot blir det Platens och ganska hårt kanske. Är ganska fest sugen, det drar i öltarmen så att säga.

Ciao

Put my gun against his head pull the trigger now he is dead

Två dagar kvar tills lön och det är något jag ser fram emot jätte mycket. inte ett öre kvar, mat så de räcker tills löning iallafall och snus så jag klarar mig. Jobbar 11-17 så jag håller mig sysselsatt på dagarna iallafall. Sen på fredag så blir det förhoppningsvis grillkväll med Platens på schemat, jobba lördag och sen på kvällen hamnar platens på schemat igen. sen bakfull och lite hundvakt på söndagen. Nästa vecka kommer jag nog vara ganska ledig tror jag.
 Och på lördagen nästa vecka så är det kräftskiva, ser jag fram emot.

Annars så är livet ganska lugnt, vart hos nisse ikväll och lirat några golfrundor och lite Zelda på hans Wii. Underbart roligt. 

Får väl se om det händer något annat roligt i veckan.. Helgen är ganska fullbokad iallafall.

Well, from me to you all. Merry Xmas

Fredagkväll och msn gör mig förbannad

Blir sjukt trött på mitt msn på datorn, har om installerat det och sökt igenom datorn och fan i mig gjort allt jag kan komma på. MEN, jag har fortfarande "din standard-gateway är inte ansluten" va faan, vadå inte ansluten? vad faan är en gateway? va.. va .. va faan.. blir galen fungera din jävla skit!!!!!!!!! fan.. helvete..  man blir så jävla osocial och ensam utan msn när man bor i stan och inte kan få kontakt med folk och veta vad som händer under kvällen. fuck.. någon som vet vad man ska göra så snälla säg till! tacksm för alla idéer och lösningar.


This walls don't lies

Helgen som var nu kan no beskrivas bäst med ett ord, underbart.
Lördagen så kom kim hit och så satt vi med datorerna ich fixade och lyssna på musik och delade på 1 flaska smirnoff sen var det iväg till Platens.
Söndag vakna lite små bakis sen tog tåget till sthlm vid 15 med bror för att på kvällen se Smashing Pumpkins första konsert i sverige på ca 7 år nu när de har återförenats. 2½ timma spela de och jag fick höra nästa alla låtar jag ville höra. underbart. :)

Sista "jobbveckan" nu under sommaren. Sen återgår väl allt till det vanliga igen. jobba lite då och då bara.
Börjat se mig om efter jobb i andra länder också. Skulle vara skönt och göra något annat. Och i andra länder så menar jag inte norge. Utan en annan kultur isåfall.

Nae käka klart frukosten och sen gå och briljera på jobbet?



Top 3 budord hos mig:
1. Vi har het orgie och jesus är bakis
2. Lurvig tragisk gud super elegant
3. Du ska alltid äta folk?


Gör mig lycklig ge mig solen..

Lördag gav en sjuk söndag

tänkte jag skule ta och berätta om en... ganska galen kväll.. i lördags..
Började med att jag jobbade 9.30-16. Jag och Nicke stod på jobbet och Henke satt på sin semester fastklistrad vid datorn och drack kaffe. Sen efter jobbet så gick jag och Henke och skulle ta en öl på 55:an, och sen så blev det visst 3 var, hem till mig och ta en till öl sen hem till henke och dricka lite mer och börja förfesta.
Så blev det en fest vid Drottningtorget där det blev ölspel och snack och var ganska trevliogt.
Vidare till platens där det blev öl och senare en fet jack&cola, 6:a jäger och 6:a mintu. efter ganska snabbt fått ner dem så kom jag ihåg vi beställde ytterligare en grogg och en 6:a av något. Sen är det dimmigt.

Vaknade upp på söndagen bakis och jävlig, träffade Henke som mådde minst lika dålig som mig. Satt och tog en glass från bosse och försökte pussla ihop gårdagen. Vissde sig att Vi tydligen jätte fulla skulle efterfesta elelr liknande hos henke (dom underbara smarta ideérna man får när man är dyngad.
Henke hade vaknat upp med min klocka på sig och stopp i avloppet. sjuk kväll. väldigt dimmig efter sista beställning som jag kommer ihåg. 

Aja, ska bli lugnt framöver.. Smashing Pumpkins i sthlm med bror på söndag. 

 

Nothing last forever

Mycket saker som ändras under den senaste tiden känns det som.
Tråkigt men sant med vissa och andra saker roligt att det inträffat.

Men men, nothing last forever...