The way it's burn..

Igåt den 28:e September så var det min födelsedag, 21 år. Inte mycket att fira men jag hade en fest hemma och det var lyckat, förfesta och sen Platens. Jag hade roligt så jag gillart..

Och idag var jag sjukt bakis, åkte hem till malmslätt och blev firad av syster med familj och mor och far.
Sen tog jag en sväng till jobbet och hängde med Johan hem för att ta sig en återställare eller 2, käka pizza och glo på film. Sen hem och softa en stund för att senare bege sig till 55:an och möta Emil och Robin. Tog en öl och sen vidare till royal arms.
Sen blev det fest hos Helena där vi hängde en stund innan vi begav oss till stan. Gick in till Platå och träffade människor där. Sen när Emil och Robin drog så blev det ner till Platens för att träffa Erika.
Sen hur som helst så blev det kebab med erika och nicklas innan vi begav oss hem. En kortfattad version av min helg, imorgon ska jag sova ut. :) Ksn behövas.

Sleep tight..
Patrik

I don't know what you can show me...

Ensamt, mm det kan det bli ibland. Sitter hemma själv och med en kopp Té just nu och Ser på idol i brist på annat. Har tagit det lugnt idag, gick och fika med Nisse och Ferra tidigare idag, gick ens väng på stan efter det och köpte ett spel som jag tänkte sysselsätta mig med men efter att ha installerat det så upptäckte jag att jag ahde för dåligt grafikkort för att kunna spela. fuck. Det är nackdelen med min laptop. 

Imorgon så ska jag jobba 9-17. börjar med morgonmöte. Aja, inte så värst kul men man får sysselsätta sig iallafall. Kanske utgång imorgon med gänget från Skivhuset? Vi får hoppas!

Nae, ska väl dricka lite mer Té nu och kanske läsa lite i "Den siste tempelriddaren" Riktgit bra och spännande har det blivit nu. Kan rekomendera den boken mycket väl. 

Har ni inget för er kan ni ju slå en pling och snacka lite skit. 


 My life is my life, who the fuck know whats gona happend..
Patrik

Fanatics till graven..

helgen som varit nu har för min del beståt kortfattat av vänner, jobb, familj och fest.
För att gå lite närmare in på mitt liv så ska jag berätta..

Fredag: Var bakfull efter firmafesten som vi hade, riktigt rolig kväll. Så Carro kom till mig efter jobbet och så tog vi och drack kaffe och sat och pratade. Sen så träffade jag Nisse och så träffa vi alla andra, tog en fika på George och gick sen till BK och åt afterworkbuffe och tog mig en återställare. (Afterwork buffen var billig och god så det ska bli en tradition) Sen efter det på kvällen så gick vi hem till Nisse och spelade NHL 08 på PS3, riktigt roligt.

Lördag: Jobbade med Nicke, seg dag på jobbet inte allt för mycket folk. Sen gick jag hem och gjorde mig iordning för att bege mig till Malmslätt där det hade samlats släkt hemma hos mor o far för att äta god middag och driacka massa goda alkoholhaltiga drycker. Missade busse jag skulle ta och tänkte att jag tar nästa. Missade den bussen också och upptäckte då att det var den sista. faan. Så det blev att låna mammas cykel och cykla in till stan, tog mig 20 minuter. Träffade sedan Nisse och gänget på krogen och hängde med dem. Efter krogen fick jag en sån smart idé som man kan få när man är full att jag ska nog inte sova utan jag kollar på film istället. Så jag la mig i sängen och somnade kl6. imorse.

Söndag: Vaknade runt 1-2 snåret och gick upp och åt frukost. Upptäckte att jag var tvungen att diska för jag hade inga gafflar eller glas rena. Så började diska och upptäckte strax efter det att jag behövde dammsuga. Så då var jag händig och gjorde det också. Sen vid halv 7 gick jag till kaiko och träffade grabbarna för att ta en påromenad runt stångån som vi gör på söndagar och diskutera morgondagen. 
Gick sedan hem till Nisse där jag avrit fram tills nu och spelat hockey, skit kul. lite förstörd i tummarna bara. :P

Imorgon gott folk är det äntligen dags igen, imorgon släpps pucken för att inleda nya säsongen av elitserien. :D
Match kl 19 hemma mot Timrå, Så slut upp i led och sjung fram vårat kära Linköpingslag!



Fanatics till graven, vi ger oss aldrig!
Patrik 

I dont mind

Firmafest igår, skit kul alla blev jätte fulla. Hahaha..
IDag så lunchade jag med mamma på ikea, sen handlade vi lite.
Sen kom Carro och drack kaffe hos mig, trevligt och träffas igen avr länge seedan.
Efter det så gick jag och nisse och möta ferra &co och fikade på george först, sen gick vi till BK och åt after work buffe, skit gott och skit billigt. Drack några öl til det också., Ska göra det till en tradition och äta afterwork buffe.
Sen var det hem och börja tvätta och sen gå till nisse och så har vi kört NHL 2008 hela kvällen, skit kul.
Håller fortfarande på och tvätta, glömde bort det så nu torkar det.

Imorgon så jobbar jag först och sen ska jag hem och äta mat med lite släkt och sedan vidare till Natta och festa lite. :) Mycket trevligt. Sen får vi se om de ska ut och vad jag gör isåfall.

Längtar tills måndag nu, hockeyn börjar, underbart.! :D


I dont shine if you dont shine..
Patrik

That smile of yours i see in town

Underbar skön känsla strömmar genom min kropp idag. Sån känsla som gör att man går och små ler hela tiden och känner att livet är bra.

Dagen börja med att jag hade telefonjour med folk som ringde och inte ville låt mig sova. Sen kom nisse över och åt frukost med mig, jag bjöd honom på min kända pannkakor och han blev förvånad över hur goda de är. Jag är en mästare. haha.. Sen gick vi och tog en fika på George som vanligt.
När han gick till jobbet så träffa jag pappa och fikade med honom på Åhléns och gick runt lite på stan. Trevligt.

Ikväll blir det fest med jobbet, inbjudan till premiären på Champ sportbar. Sen Bjuder tele2 på resten av kvällen + att det blir som en avskedsfest för en kollega som ska flytta upp till en butik i sthlm istället. Så det kommer bli riktigt nice, har en känsla av några JackDaniells & cola som kommer glida er i strupen ikväll. Alla brukar bli så full när vi festar tillsammans, jag gillart.. haha..

Ska ni ut ikväll så slå mig en pling... om ni har mitt nummer vill säga.. :)


Dagens låt: Colin Hay - Beautiful world

"And still this emptiness persists
Perhaps this is as good as it gets
When you've given up the drink and those nasty cigarettes
Now I leave the party early at least with no regrets
I watch the sun as it comes up, I watch it as it sets
This is as good as it gets

My my my It's a beautiful world
I like swimming in the sea
I like to go out beyond the white breakers
Where a man can still be free (or a woman if you are one)
I like swimming in the sea"



Im just a dreamer..
Patrik

Baby don't you know

Shit vad tråkigt jag har just nu. Ståt och lagat mat hela eftermiddagen och kvällen. bra det så man har men inte så roligt, gjorde det bara för att sysselsätta mig. Pannkakor och pasta med sötsursås och falukorv, väldigt gott faktiskt.
Vet ifaan vad jag ska göra ikväll, ingen anning vad jag ska sysselsätta mig med.

Sitter sjust nu oich se rpå den bästa filmen genom tiderna, High Fidelity. Underbar. Har ni inte sett den så se den.


Men men vi får se vart kvällen tar vägen. Who knows.



Let's get it on..
Patrik

House of the rising sun

känner mig bakfull och trött. Trött är jag men baksmällatjänsten beror nog på att jag inte har druckit kaffe än så jag har en huvudvärk som ligger lite bakom i huvet och knappt känns men det känns. Så huvudvärk jag brukar få på bakfyllan.. och när jaga inte druckit mitt kaffe.
Så kaffe är på gång, zoega's skånerost, underbart gott. Enda kaffet jag dricker, lite dyrare men mycket godare och starkare.

Idag har jag absolut inga pålaner får se vad som händer, eller kim kanske ska komma hit.
Hyresvärden var precis här och tittade till mitt trasiga frysfack och sa att jag förhoppningsvis kommer få allt utbytt och få kyl och frys, skulle vara underbart. Får plats med mera mat! Blir inte lika dyrt och jag kan välja mellan betydligt mer rätter.

Maybe cross the country, become a rock star

Sena nätter har det blivit mycket av på senaste tiden, äntligen är man vänt dygnsrytmen rätt så börjar man jobba som vanligt lite då och då och man tillåter sig själv vända tillbaka dygnet. faan.. Visst jag är en natt människa och har alltid jobbat bra och tänka rätt när natten och mörkret kommit till oss. Men det är inte så bra när man inte har några pengar typ och man jobbar på ett dag jobb. :S Aja, shit happends life goes on.

Musik, en sann vän som allti finns där för en dag och natt beroende på vilket humör man är på så kan musiken alltid förstå en och göra så man känner igen sig. Just nu lyssnar jag på låtar som har meningen livet-är-underbart-men-det-är-något-som-fattas-men-det-kommer-snart en sån skön  känsla som gör att man kan gå omkring med ett litet leénde på läpparna hela dagen. älskar den känslan.

Dagens låt: Bob Dylan - Forever young



And Konstantine is walking down the stairs
Doesn't she look good standing in her underwear?
Patrik

Confusion is nothing new

Sitter här och softar vid datorn. Vart en lugn dag idag.
Givk och fika med Nisse sen hem till honom och spela wii. Sen kvällen har jag tillbringat själv och sett på Nacho Libre och Be Cool. Älskar scenen i Be Cool då hon kör duett med Aerosmith till låten "Cryin'" Underbart.

Kommit på en sak jag saknar med malsmlätt, stjärnhimlen. Vart man än var så såg man det någolunda bra. Det kan jag inte påstå att man gör här inne i stan. Såg den igårnatt då jag låg på kullen vid stångebrofältet.
Vackert och underskattat är den, jag njöt.




Kvällens tanke som jag nog har skrivit om i mina tidigare inlägg, människan.
Fick en fråga på krogen förra helgen om vad jag trodde på, jag funderade på den frågan och kom fram till att jag hoppas på tron om männskligheten. hoppas att vi ska vakna upp någon dag och inse vad vi gör mot världen, vad vi gör mot varandra, innan det är försent. Hoppas vi kommer inse det i tid och att vi fortfarande kan göra något åt det. 

Nu är det inte bara varandra vi skadar och tar kål på, nu är det även naturen, våra framtida barn och alla genrationer efter dem. Lyssnar på "White Lion - When the children cry" just nu     Sorgligt att vi inte kan inse vad vi sysslar med, Att vi inte kan acceptera varandra för dem vi är, att vi måste se ner på personer runt omkring oss eller i våran värld överhuvudtaget fast vi inte känner varandra eller vad vad vi har upplevt, vilka diskutioner vi skulle kunna haft med varandra och lära varandra nya saker.

Det är bra att vi har våra självförtroenden, stolthet, intligens. synd bara att vi inte använder dem alla ihop på rätt sätt, göra saker för våran omvärld, för den värld vi lever i och våra kommande genrationer ska leva och växa upp i. Ska vi visa dem att vi inte var smarta nog att använda våran intligens för att reparera det vi har gjort mot den? Utan istället visa att vi var själviska små as som bara brydde oss om oss själva istället för att vara medmännsikor och bry oss om varandra? Kan bli så trött på oss själva ibland, säger inte att jag är bättre än någon annan, utan visar bara att jag bryr mig och vad mina tankar befinner sig just nu, eller har gjort den sista tiden.

Hoppas vi alla kan vakna snart, några personer kan inte göra skillnad, men alla kan göra stor skillnad tillsammans.


Nattens låt : White Lion - When the children cry



What have we become
Just look what we have done
All that we destroyed
You must build again

Patrik

Staden vid stångå

Siiter i min lägehet just nu och lyssnar på "Hjärter dams sista sång". Underbart skön.
Idag har jag fikat med min mellersta bror på stan och sen var det familjemiddag med mina bröder + respektive och familje och min syster med familj. Mycket barn, man får sig en tankesrällare att mabn inte ska skaffa barn på ett tag. Fast de är söta ibland. 

Tog bussen in till stan, träffade johanna och nogger gick till 55:an för vi ville inte in till platå. satt och tog en öäl och till sist gick jag och johanna ändå in till platå. Väl där inne kom vi ifrån varandra och jag hittade sara och co. trevligt satt med dem och tog een öl. sen blev det mat på 5 tastes  med amanda och co.

En nattpromenad med amanda runt halva stångån slutade med att vi la oss på en av kullarna vid stångebrofältet och såg upp på stjärnhimlen och pratade. Var bland det trevligtaste på läge. Såg stjärnfall och låg i det höga gräset och prata om livet, minnen och tankar.  Naturligt och mysigt på samma gång.

Nu är dert läggdags för min del.

Nattens låt: Lars Winnerbäck - Timglas (live)
klockren..

Är det tiden på året som skrämmer?
Patrik

I don't ask much, I just want you

Surt att jag inte kan få tag på kolliid till mitt paket som är på posten och väntar med mina nya skor i. faan, måste vänta tills måndag då jag får uthämtningslappen. surt som faan. helvete.

Aja. Varit på stan och fikat med bror idag och gått på bolaget. Sen vid 5 ska jag vara hemma i malmslätt då vi ska ha familjemiddag och äta upp den goda maten och tömma mor och fars öll-, vin- och spritföråd. :P  

Sen blir det in till stan och gå ut och möta boyos eller ta en nattpromenad med amanda.
Får se vad som händer. Men det löser sig alltid som jag brukar säga.

Annars så är livet bra, allt känns bra ni vet en sån känsla som gör så att du kan bara gå på stan och sen börja le utan anledning bara för att livet känns bra allt börjar gå ihop igen, allt känns bra och på rätt väg.

Sitter just nu och lyssnar på Ozzy Osbourne - I just want you. Mannen är ju en föredetta påtänd geni. Gillarn som faan. That's nice.

I still  haven't found what im looking for, but who cares?
Patrik

Can move on tonight...

Shit vad tråkigt väder det är.. Det regnar, mörka moln på himlen och blåser ute.
Snacka om höstväder. Men men, man får väl se det på det positiva som de på Café's moderedaktion, nu när hösten kommer så kan vi klä oss snyggare och med mer kläder. Det är väl positivt det.. antar jag..
 Men nu öser det ner regn och det skulle va skönt och slippa. Tur att jag gick till Bolaget innan det började regna.

Ikväll få vi se vad som bjuds på. Träffa grabbarna kanske och sen får vi se vad det blir av det. Yeah..

My aim is you

Det är goda tider när det gäller arbete just nu för folk runt omkring mig.
Kim ska på interjuv, likadant med Nisse och jag själv ska gå uppå till minst halvtid om jag har tur kanske heltid nu till oktober.
Och det känns jävligt skönt. Känns som livet är på rätt bana igen. Mycket omkring som händer and i like it.

Känns som man borde få svar från NewYorker och utlandstjänsten snart också. Trevligt med ett nej iallafall istället för gå och vänta hela tiden. Men men det löser sig.


Shook me all night long
Patrik


Let me die young or let me live forever..

ikväll har varit som en vanlig kväll med mina kollegor, Henkke, Johan och Jocke. Börjar med EN öl på mörners, sen efter 3-4 var så gick vi vidare till platens där det var mindre folk än jag någonsin sett. Så vi gick till 55:an och drack ytterligare 4 öl var och hade jordnötskrig med varandra. Sedan blev det hakepi och ät kebab. Väldigt gott.
 
Vi får ser om det blir lägg dags snart eller sitta framför datorn eller en promenad. funderar alvarligt på och gå en promenad runt stångån nu 2:11. inte så smart men jävligt skönt. :)

Shit happends and life goes on..
Patrik


PS.
Det blir en promenad, önska mig lycka till! .DS

I remember when I lost my mind

En riktig hushållig dag har jag idag, har städat, håller på och tvättar och lagar även mat. Skönt med dagar som dessa också. Skulle sova ut lite idag tänkte jag, men det tänkte inte min bror som åkt till jobbet förtidigt och ringde och väckte sin kära lillebror och vill umgås. så jag fick besök som jag inte var så peppad på men vi satt och drack kaffe och kollade på filmen BioDome. 

Sen dess när han gick runt 12 snåret så var det dags för tvättstuga och göra iordning i sin skitiga lägenhet som är ganska ren nu.  Så håller jag på att göra pasta och bologenes. duktig patrik.

Dagen annars får jag se vad som händer och sker.

Blivit godkänd från alfa-kassan nu också, tog ju bara 7 månader för idioterna att gå igenom allt korrekt. tack tack.


She's just the girl you got to have..
Patrik

I don't blaim my past

Kvällen har varit lugn och skönt för min del.
Kom precis in från en kvällspromenad runt stångån. Mycket skönt var det, rensa huvudet, andas frisk skön höstluft och lyssna på lugn soft musik. Kände mig lycklig.

Spenderade kvällen framför tv:n innan det och såg på Mean Girls som visades på 4:an drack bakis-cola och åt popcorn. Lagade lite pannkakor också, snabbt enkelt och gott.

Resterande kvällen blir nog att  lyssna på soft musik, ganska mycket Lars Winnerbäck har jag en känsla av.
Timglas med linköpingsartisten strömmar ur högtalaren för tillfället, underbart.

Imorgon är jag ledig så ska tvätta och så blir det säkert en fika med Nisse. Sen får vi se vad som händer.

"I don't mind if you don't mind 'cause I don't shine if you don't shine
Before you go can you read my mind" / The Killers - Read my mind

Bakfull som en dvärg.

Faan vad jag är bakfull.
Skulle bara jobba ett par timmar men det sket sig, får jobba istället för nicke till stängning. yey..

Gårdagen tillfredställdes med krogfest på Blueheaven, förfest hos Lina med BK, harrys och Rivagänget.
Hem sen och forsätta vara bakfull. Se på film, mycket god idé.

fy faan..

helvet vad bakfull jag är. ska gå och jobba en lite sväng nu också. .




vill inte.. '







återkommer om gårdagen/helgen lite senare..

Nobody should take it away

3 timmars sömn under 36 timmar.. Jag har alltid sagt att sömn är överskattat.
Kim komhit igåt och vi satt med datorerna och kollade öven på en film, hans skulle sova här komm vi fram till kl 23 så vi satte på 28veckor senare com slutade runt 1 tiden inatt, skulle spela lite mer Need for speed sa vi, när klockan var 3-4 någon gång så sa vi att vi skiter i sömn och satt och spelade till klockan 7 imorse då kim gick. jag la mig då och slocknade i 3 timmar, sen var det bara upp igen och börja jobba kl. 11-17.
"Sova kan man göra när man dör" ett välkännt uttryck för de som gjort lumpen.

ikväll har jag inte gjort mycket, suttit hemma bara.
Funderar på och lägga mig i sägen och läsa min bok som jag fastnat för, "den sista tempelriddaren" kan jag gott rekomendera om man är som mig och gilar myter och legender.

Ledig resten av veckan, träffa natta på fika iomorgon och lördag träffa sara och ha en soft filmkväll eller liknande. Får se vad helgen har att erbjuda.

Dagens låt, en soft akustisk låt: Foo Fighters - Miracle
Skit skön..

Living all night pray for a miracle..
Patrik

Rain, can it make you smile?

Dagen har varit slapp, börajde med att jag och nisse träffade Bettan och satte oss och fika. 
Sen gick vi och skulle spela minigolf för att sysselsätta oss med något. Golfen har de stängt igen tydligen vid sporthallen. Så vi gick hem till Nisse och spelade golf och bowling på hans Wii.
Sen hem och laga mat poch möta Kim, Amelie och hannes vid bion och så kollade vi på "På smällen" riktigt bra film. Kan jag gott rekomendera. Rolig film.

Sen gick jag hem i regnet, njöt faktiskt av regnet kändes skönt. Jag hem med ett litet skumt leénde på läpparna av känslan att det har varit en skön dag idag. En lyckad slapp dag.

Sitter just nu och lyssnar på Nya Lars Winnerbäck låten som han gör en duett med Miss Li, Om du lämnade mig nu. Lugn typiskt Lasse låt, njutbar låt.  

Regn kan få dig och le, mig händer det då och då iallafall. Kan vilja gå ut och gå i regnet, kankse bara jag som brukar känna så? Men det kan vara skönt en regnig höst kväll som denna med lugn skön musik i öronen som låten jag nämde här ovanför.

Vem har blicken som kan få mig ur balans?
Patrik


Like a flower without smell

Dagen har tillbringats med familj och vänner. Började med att mor hämtade mig moch vi åkte till IKEA där jag köpte galgar och stod och snacka skit med Anna på Skivhuset. åkte hem till Malmslätt sen där bror och familj var och jag bjöds på god mat. sen efter att varit hemma ett tag så åkte jag hem och började tvätta.
Träffade grabbarna ur fanatics och vi tog en promenad runt stångån. Skönt i höstblåsten och bakfyllan.
Sen blev jag lat och gick och köpte kvällsmat på McDonalds, Det blev ett avsnitt ur Band of Brothers till maten.
Tog mig senare 80steg till Nisse där vi glodde på This is England. Helt okej film må jag säga.
Sen blev det lite golf. Nu har jag suttit hemma och kollat på ett till avsnitt av Bad of Brothers. Bästa serien som gjort faktiskt, mitt tycke iallafall.

Så dagen har spenderats med familj och vänner som sagt. Ska ta mig lite nattmat nu och sen en dusch innan läggdags.

Rekomenderad Musik just nu: Nikola Sarcevic med albumet Lock-Sport-Krock


You make my world go around

Cheers mate, Patrik

dvärgar kan va lite bakfullare

bakfull som en dvärg men det är det värt. Igår var det kräftskiva i masbylösa(?) hos emelie och henrik. Riktigt roligt, roligt folk, ca 60 pers där, musik, sånger, skratt, dans osv. mycket kred ska ni ha för det. Hängde mycket med pernilla, nisse, nicke, amanda och elis igår. 

shit vad bakis jag är, fattar inte att jag inte stavar mer fel än vad jag gör. :P Ska snart iväg till tornby för att köpa galgar. Mm, galgar ska inhandlas, kanske inte direkt det första man tänker på. 
Menmen, och ikväll blir det bio tror jag, shrek 3. 

gårdagen kan sammafatta  med ett ord. lyckat.

dvärgar kan va lite bakfullare

bakfull som en dvärg men det är det värt. Igår var det kräftskiva i masbylösa(?) hos emelie och henrik. Riktigt roligt, roligt folk, ca 60 pers där, musik, sånger, skratt, dans osv. mycket kred ska ni ha för det. Hängde mycket med pernilla, nisse, nicke, amanda och elis igår. 

shit vad bakis jag är, fattar inte att jag inte stavar mer fel än vad jag gör. :P Ska snart iväg till tornby för att köpa galgar. Mm, galgar ska inhandlas, kanske inte direkt det första man tänker på. 
Menmen, och ikväll blir det bio tror jag, shrek 3. 

gårdagen kan sammafatta  med ett ord. lyckat.