I'm not afraid to keep on living, I'm not afraid to walk this world alone..

"Where'd you go? I miss you so" Underbar låt från Fort Minor, lyssnat på den länge nu och ofta. Fortfarade lika underbar. Ibland undrar man var sina vänner tar vägen. Känner mig sjukt trött på att alltid vara den som behäller kontakten, att jag alltid ska ringa. Hur långt tid ska det ta innan vissa vänner(?) hör av sig till en? Ringa för att bara kolla läget, hitta på något utan att man ska vara den som ska lyssna och ge råd? Ta inte mina ord fel, jag hjälper eller finns där för folk jag bryr mig om mer än gärna, men jag vill vara deras vän, inte psykolog. Inte den som ska behöva höra av sig för att man ska umgås med varandra som vänner.

Tid, återstå och se hur länge det tar..

Till andra saker i mitt liv istället.
Ikväll så träffade jag Erika, vi satt på mokka och fikade. Mycket trevligt! Sen kom nisse hit vid 12 slaget så satte vi på Gustav 2 och efter 20 minuter var popcornen slut och restn av filmen sulta vi på turkisk  peber och mintkola och drac Kungliga BOB's äppeljuice.

Imorgon så landar Elin i Sverige igen efter att ha flytt till grekland och stannat där i 8 dagar. Ska bli underbart att se henne igen. :) Men det får bli på torsdag, för imorgon så blir det fest med Coffex sen 50%  i baren på Platens. Nice!
Och på torsdag träffa älskling. :D Ska bli skönt och höra hennes röst imorgon.

Annars så blir det ganska lugnt i veckan, jobba fredag förmiddag och hela lördag. Kanske utgång på lördag?
Återstår och se. Mysa md älskling iallafall. Ta hand om min ekonomi, betala räkningar, skulder, spara pengar till smashing Pumpkins och kunna leva och äta mat.

Pepp just nu:
1. Höra Elins röst
2. Lön
3. Platens, 50% i baren
4. Smashing Pumpkins

Nu skrev jag dem i turordning som de kommer, annars skulle Smashing Pumpkins vara lite högre upp.. :)

Ta hand om er gott folk och visa era vänner att ni bryr er, det gör jag och jag väntar på att några ska visa det till mig.



"When you gone, would you even care to say "I don't love you like I did yesterday" "
Patrik

Musik, en styrkegivande objekt i våra liv

Står nu på jobbet, på Skivhuset. Kör 14.30 - 20.00 idag, var roligt när anna jobaade med mig 1 timma men hon slutade vid 16.00. Så nu blir det 3½ timma själv i butiken, mindre kul.
Sen blir det hem och softa, Nisse kommer väl antagligen komma förbi som vanligt, glo på film eller liknande.
Yes, blir lugnt i helgen iallafall, jobbar imorogn på Phone house och inga pengar till utgång, så lugnt med andra ord, får se om man sitter hos mig och dricker lite vin bara eller liknande.. Återstår och se.

elin har varit iväg i 4dagar också, bara skickat några sms med varandra så man känner att man saknar henne nu. 
Men på onsdag kommer hon hem, den som väntar på något gott väntar alltd för länge. 

Har ni mina vänner inget för er så slå en pling och kom förbi.


Med vänskapliga hälsningar,
Patrik 

Nytt liv, nyttigare liv?

1 vecka har jag bott i linköpings centrum just nu. Känns väldigt skönt.
Det har varit en vecka med vänskap, fest, kärlek, bio, bakfylla, nya bekanta, bakfylla och lite bad.
Varje kväll fram tills igår har jag haft folk hos mig, mest Elin, Nisse, Kim och Sofie. Även Natta och josse har varit här. Känns skönt att bo i stan, i min egna lägenhet. Ska försöka bli lite nyttigare också, har börjat äta lite sallad efter snart 21 år och även börjat springa lite, var ute förut idag och sprang runt stågån, väldigt skönt faktiskt.
Försöka springa några ggr i veckan eller när jag inte har ågot annat för mig. Och min sötnos elin åkte till grekland idag, kommer hem på onsdag ästa vecka.. :(

får räcka för idag..

Kan skriva dagens kommentar också, jag och nisse prata om att hans flicka åkt hem till uddevalla och min till grekland; ¨
"-nu sitter vi här 2 ungkarlar utan vår flickväner, men din bor iallafall i linköping!
 -ja det är sant men din åkte hem, min flydde från landet!"

See you folks..
Patrik