Friends of mine..

Fruktansvärt skönt, nu är flytten avklarad. Höll på att flytta hela dagen igår med alla kartonger och väskor och höll på att packa upp osv.  Och idag så var det jobb som gällde medans mina underbara familjemedlemar flyttade alla möblerna idag åt mig. Gött o slappt ;)

Så efter jobbet blir det hem till gamla lägenheten och städa den så att linda kan flytta in och sen hem till nya lyan för att städa den så jag har ett rent och fint hem.

Riktigt skönt är det med en stor lägenhet, konstaterade igår att mitt vardagsrum är större än hela min gamla lägenhet. Ska ta bilder och lägga upp under kvällen på den. Ring om ni är nyfikna att se den.

Nae, back to work..

Ciao..

You can always count on me for one last beer..
Patrik

Living in boxes..

Ja då är det mesta nedpackat eller slängt. Bor verkligen i lådor nu, lådor och olika slags fullpackade väskor.
Det enda som är uppe är lite kläder av olika slag, saker man behöver till att äta, musikanläggning och tv o PS3..

Fruktansvärt tråkigt att bo så här. Men på torsdag får jag nyckeln till nya lägenheten men kommer nog tyvärr inte kunna flytta möbler förns på lördag då jag ska jobba, så mor far o Co får kanske göra det åt mig.. :P Får väl se om jag kan få tag i någon med bil som kan köra kartonger på torsdag eller fredag då mn inte behöver släp..

Annars försöker jag hitta på så mycket som möjligt som inte kostar några pengar men det mitt gott folk kan jag medela direkt är omöjligt. Så har ni någon idé eller liknande så är det bara att ringa så hittar vi på något.

Nae, nu ska jag spela NHL08. See yaa...



Twist and shout..
Patrik

Second place is the first loser..

Gårdagen var full med aktiviteter då den nya traditionen hägrade. KCs årliga 5-kamp.
Började med att åka iväg till Tallboda för att spela paintball, vilket var bland det roligaste jag har gjort på länge. Så vi delade upp oss i 2 lag och spelade mot varandra och sköt många många hundra patroner på och mot varandra. I mitt lag så var vi jag, Marcus, Robben och Stefan som krigade mot Ferra, Niklas, Stoffe och Tobbe. Sjukt roligt som sagt men mitt lag förlorade :( Men det gör inget jag var glad ändå.

Efter att ha spelat i ca 1 timma så bar det av till Europizza för lunch och gren 2 vilket var stryktipset. Men eftersom matcherna spelades under dagen så fick vi ej reda på något resultat.

Sen bar det iväg til Valla för att spela minigolf och jag lyckades göra 1 hole-in-one men fförlorade allt på mina underbara 62 slag.. Har aldrig påståt mig vara duktig på att putta heller..

Sen bar det hem för att duscha och göra oss iordning för att sen samlas hos Calmy för gren nr 4, ölhävning.
Vissa  testade tekniken att få i sig öl på 4 sekunder medans en annan drack som vanligt och drog i mig en flaska på 26sekunder men då satte jag i halsen också och hostade några sekunder. kom 4:a i den grenen.

Sen var det dags för final grenen, kamp nr. 5. Pokerturnering. där blev det en 6:e plats av 9 stycken.
Var mycket trevligt.

Efter det så var det middag på Storan kl 20 med varmrätt och efterrätt och rödvin. Många skålar och samtal om olika saker. Fick reda på resultaten av hela dagen och jag kom som väntat efter vad jag hade presterat under hela dagen på sista plats. Så nästa 5 kamp är det jag som får planera. Men det ska bli roligt.

Sen var det utgång, Platå och Platens och kl två halv tre så var det efterfest hos Linnea och vi kom väl där ifrån runt 4 halv 5på morgonen.

Sen under dagen nu så har jag vart hemma hos mor o far hela familjen på söndagsmiddag. Mycket gott..

Får väl se vad som händer senare, kanske en fika med Robben och kanske hitta på något med Stoffe. Får se..
Ska försöka packa lite saker nu också till flytten i veckan.. Hoppas han ringer imorgon och säger att jag får börja flytta in.


Så då har mitt herrskap och damskap fått lite information om min helg, See you..


Rock you like a hurricane..
Patrik

Listening to the wind of change

Länge sedan jag lyssnade på den låten, en bortglömd klassiker för mig, Scorpions - Wind of change

Dagarna har spenderats på Coffehouse by George, som vanligt med Nisse och ibland Ferra ,Tobbe o Robben..
Försöker sysselsätta mig med något om dagarna i väntan på löning o flytten..


"Jag kallades för Putte som barn va.." 

Fine, I'll be gone..

Står på ikanohuset och jobbar, det är söndag, och allt känns skit..
Haft reklamationer, problem med hemsidor och sjukt mycket servicekunder som självklart alla har kommit på ett eller annat sätt till mig.. Jag älskar mitt liv..

Haha, så sant så sant..

Förresten, varför äta mat när man kan dricka Powerking en hel dag?

To feel alive

Länge sedan jag skrev något nu om mitt nuvarande liv, men det funkar kan man väl säga..
Det har varit fest, fika, GTA 4, fika mer, umgåtts mycket med Nisse, Tobbe, Stoffe, Trulle och Stefan mycket. Fikat lite mer och några uteserveringar..

Dagen idag har börjat med en fika på mitt 2:a hem Coffehouse by George med Stoffe, Trulle, Stefan och så kom Nisse. Sen kom även Ferra och då gick vi och åt mat, sen tog vi oss alla ut till Tornby och strossa runt lite.
Sen var det hem till Nisse jag o Stoffe, Lira GTA för att sen gå till Stefan där trulle var för att ta några öl och se på en vinstmatch i hockeyn. Gott.. Sen Hem till Nisse igen jag Nisse, Stoffe o Trulle för lite mer GTA..

Imorgon blir det festa lite men gänget, ska bli riktigt roligt! Blir ju en lugn helg för mig nu då jag har ansvaret för butiken lör o sön..

Som ni märker så är det inget spec. nytt som har hänt mig. Samma visa som vanligt..

Mycket funderingar igentligen som snurrar i mitt huvud men som inte är värda att tänka på så jag sopar de åt sidan, känns bäst så.. Nu vill jag bara flytta, det är nästa momnt jag ser fram emot.. :)


Tack för mig idag.. 
Puss o kläm Patrik 

Love is a woman and life is her bitch

Veckan har varit ganska tung skulle jag vilja påstå. Jobbade mån, tis och ons och efter börjat 05.30 på onsdag så var det grillfest på kvällen hos Stoffe. Många goda vänner, god mat, öl, sprit, dans, disco battle (Vilket jag förövrigt vann) diskutioner och träffa nytt folk. Var väldigt trevligt faktiskt och det hela avslutades med en utgång till Platens.

Sen i torsdags så var det bakis dag, jag Nisse och Eve tog en fika på George, spela biljard och sen hade filmkväll, vi hyrde 3 filmer och såg på hela kvällen. Soft..

Sen blev det fredag och det var jobb och på kvällen grillkväll i Nisses kolonistuga, mycket trevligt det också. Full o glad blev jag iallafall, det var myssoffan med intagningsprov, minst 2 minuter i sträcka var man tvungen att sitta och Lisen fick vara mänsklig kudde nästan hela kvällen, god mat, trevliga vänner, god öl, pungdatten, lättlurad Nisse, och jag körde en propoganda om att alla skulle få ha vilt djuriskt sex så blir det världsfred! och det hela avslutades konstigt nog på Platens.

Sen blev det helt plötsligt lördag och jag skulle ta det lugnt. Tillbringade en stund på George med Nisse o Eve där otippat nog Gone kom och sa hej. Inte sett honom på äckligt länge.. På vägen hem blev jag lite sugen på utgång då Gone propagerade om det, så jag ringde till Coffe och de skulle ut. Så det blev öl spel hos markus o kim med en gnutta guitarr hero.. Det gick åt helvete.. Sen bar det av till krogen och jaa.. Ni som känner mig vet att jag gick till Platens. Väl där nere så träffa jag Elina och hennes tjejgäng, sen dök otippat Hampus, Hallin, Dave o Adam upp.. Så stod mesta delen av kvällen och dansa med dem, men jag tog mig i kragen och gick hem tidigt typ vid halv 2 pga av jobb idag..

Och nu sitter jag här och har precis glott på film, och så är det nu läggdags då jag börjar jobba 05.30 imorgon..
Så gott folk, det är vad som har hänt mig sista dagarna..

image19

See you when i see you..
Patrik