All your kisses still taste sweet

Igår blev det som planerat fest hos Nicke. Dricka öl, sitta i soffan på terassen, snacka, lyssna på musik, kolla till matchen lite osv. Sen vid halv 1 cirkus så blev det en promenad ner till Platens. Länge  sedan jag var där nere nu så det var nice. Kom väl hem där ifrån runt 4 imorse. Vakna upp och fundera vart alla mina pengar hade tagit vägen, hitta massa marker från min vinst i Black Jack. Hmm sugen jag blev på att se filmen 21 nu.. iallafall och lite mpengar här o var i mina kläder. Alltid trevligt. Drack massa öl och lite shakers. Sweet..

Sen så hade jag lunchdate med Nicke och Kulla. Kinabuffé på Ming Palace blev det och det var inte så gott som jag hade hoppas faktiskt. Så blir inte att äta där påå ett tag. Och vad är grejen med att inte ha jordnötsås? Det var den jag såg fram emot mest. doh..

Och snart blir det väl att gå ner och joina Johan på en uteservering för lite återställare. Sen när folket från Phone House väl har samlats så blir det neråt till The Champ där vi har bord bokat för lite mat och se på matchen. Sweet..

Kolla precis på schemat och jag börjar inte jobba imorgon förns 16.36. Så det är ju lugna bullar, sova i Vimmerby på natten mellan fredag och lördag. Sen på Lördag efter jag har slutat runt 14 tiden så ska vi åka till ikea och inhandla det sista sen är min lägenhet finnish med alla möbler.
Blir så irriterad att det dock inte finns något schysst vetrinskåp under 2000 spänn på ikea. Whats the deal? Så får väl se hur det blir med den saken. Kanske får ta det andra skåpet ändå.. Om jag inte får låna cash till ett skåp jag hittade på Jyskt. Det skåpet skulle vara suveränt.

Och vart tog 2liters Coca-Cola flaskor vägen igentligen? Finns de kvar för jag har nog inte sett dem på hur länge som helst. Nu är det ju bara 1.5 liters flaskor. Utrotade man 2liters flaskorna för det är bättre för miljön eller något liknande? Eller är jag bara blind som inte sett dem någonstans?

Dagens nostalgi låt som för mina tankar tillbaka till ca 4 sommrar sen är.. trumvirrvel tack...

The Rolling Stones - Angie
Angie, Angie, when will those clouds all disappear
Angie, Angie, where will it lead us from here
With no loving in our souls and no money in our coats
You can't say we're satisfied
But Angie, Angie, you can't say we never tried.

Angie, you're beautiful, but ain't it time we said goodbye
Angie, I still love you, remember all those nights we cried
All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear
Angie, Angie, where will it lead us from here
Oh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet
I hate that sadness in your eyes
But Angie, Angie, ain't it time we say good-bye

With no loving in our souls and no money in our coats
You can't say we're satisfied
But Angie, I still love you, Baby, ev'rywhere I look I see your eyes
There ain't a woman that comes close to you, come on baby dry your eyes

But Angie, Angie, ain't it good to be alive
Angie, Angie, they can't say we never tried




None but ourselves can free our minds..
Patrik

Still alive in our world..

Var några dagar sen sist nu jag skrev. Det har vart mycket med nya jobbet nu veckan som har varit, när jag väl har vart ledig har jag varit väldigt trött.
Ikväll blir det en lugn filmkväll. Ska hem till Tobbe och käka taco´s och se på Arn. Stoffe hänger nog också på.
Sen imorgon blir det att jobba 10-22, Västervik fram o tillbaka  x2 med 1 timmas uppehåll mellan varje station. yey..

Så trkigt väder har det var nu de senaste dagarna, inte alls rolig. Dagar som dessa jag får den känslan i kroppen av att man försöker fördriva tiden till det kommer bättre väder och man kan bli glad igen. Just nu känner jag mig så tråkig bara.

 Inget slår ju känslan av att vakna utvilad på morgonen, det är fint väder och skön värme ute så man kan ta en morgonpromenad till Hemköp för att köpa nybakat bröd. Sen göra en ordentlig frukost och dricka gott morgonkaffe och njuta av livet till någon skön musik som tex Matchbox Twenty - Long day.
En sån dag Man går ner på stan med ett leénde på läpparna som inte försvinner för att livet känns så fantastiskt underbart. Det är tider att se fram emot när de kommer att komma lite spontant så.

Så är man ledig torsdag så blir nog utgång på onsdag då lönen dykt in på kontot också, var ett tag sen jag besökt my second home Platens. Annars är det att jobba hela veckan..

Vill åka och köpa möbler också till lägenheten, kommer bli att köpa en ny förvaringsbänk x 2, vetrinskåp, barbord + 2 stolar, och en till soffa har jag kommit fram till, istället för en divandel till min soffa som kostar lika mycket som en ny soffa. Sätta upp gardiner och skaffa mattor. Och självklart kommer en ny tv att dyka upp också.
Och så ska jag köpa tavelramar och sätta upp längst en av mina väggar där jag ska sätta upp alla schyssta LP-skivor.
Blir även att spika upp massa tavlor på mig som liten och på mina vänner.
Och sist men inte minst så ska jag beställa ett fotbollsspel också som kommer bli en av hörnstenarna i min lägenhet.

Det är många planer som kommer uppfyllas efter hand. 




The times sthey are a changin'..
Patrik

kanonkula?

total koma har jag idag,sjukt trött.. Har inte gjort ett piss i dag, mest ansträngande var att gå 80m för att köpa kebab för att jag inte orkade laga mat. Kanske blir en fika med kim sen. Lägga sig tidigt kommer det nog bli ikväll.. btw

Jobbkoma no.1..


Join me?
Patrik

First day on work, check!

Första dagen på nya jobbet gjort. Jag kom fram till hultsfred och sov där och kom hem till Linköping imorse med 20 minuters försening. Men nu har man kommit hem och ätit frukost. Ledig resten av dagen och imorgon, börjar jobba nästa gång på ondag runt 10 på förmiddagen.

Får se vad det blir idag..
 


To all birds out there.. Be free..
Patrik

Sunrise

Gick upp 04.30 imorse för att vara på jobbet och börja kl 05.30. Sov inget inatt utaan kändes mer som jag vilade, låg och vred mig och somna men vakna direkt efteråt. Rise and shine och solen var påväg upp när jag var på väg till jobbet.
Gick övning med Linn och åkte turen till Kalmar där vi hade 3 timmar rast. Efter en lång tur på staden och lunch från Kinakrog så bar det av hemmåt igen med 15 minutersförsening på tåget under sträckan. Slutade 16.10 och då var det direkt hem för att tvätta. Bokade fel tvättrum så har inget torkrum utan har hängt tvätt här i lägenheten för att torka och tumlar en jävla massa kläder och dylikt i en tumlare som aldrig gör dem torra.

Ska leka datasupport åt Linda snart också. Kanske glo på en film efter det, får se vad det kan bli. 21 maybe?
Återstår och se vad det blir. Nu är det dags att få i sig något icke näringsrikt i min mage, det enda jag orkar laga just nu känner jag.


Nicke o jag på hans tak


See you all before you know it..
Patrik

Befror U know it

Igår så blev det en spontan invigning av min lägenhet.

Dagen blrjade med att jag och Stoffe käkade frukost vid halv 11 på espressohouse för att sen ta en tur på stan.
Bestämde oss för att åka iväg och bada när det var så fruktansvärt varmt och skönt. Sagt och gjort så åkte vi till Lillsjön(?) där vi mötte upp Erika och Linnea. Bada, sola kastade i Erika i vattnet osv för att sen bege oss till Erika för att käka.

Kom på lite spontant att vi skulle dricka lite när kvällen nalkades. Så klockan blev 1930 cirkus när Linnea och Erika dök upp hos mig, och folk droppade in allt efter..  Blev en liten sväng förbi 55an på en öl för att sen för min del gå in på Platens för att dricka en öl  sen kebab och alla kom till mig för att äta och efterfesta till kl 3.
De som kom var Linnea, Erika, Stoffe, Tobbe, Martin(?) och my boy Trulle.

Blev en sjukt rolig och lyckad kväll skulle jag nog vilja påstå. Sweet..

Idag har jag bara softat och varit bakfull fram tills kl 17 då jag började jobba på Phone House på ikano.
Sjukt lite folk och sjukt långtråkit. Tack för Powerking (som jag för övrigt börjat missbruka) och TuttiFrutti,.

Ikäll blir det att hitta på något med Sara, får se vad som händer kanske en öl på uteservering eller hyra en film? återstår att se.

Take care mate... 

Keep me serching for a heart of gold..
Patrik