Work work

under de 22 senaste timmarnaså har jag vart i Kalmar fram o tillbaka och sen ner till Västervik och lagt mig, vakna nu imorse och åkte upp till Linköping igen. Siter här och dricker kaffe och väntar på avgångstiden så vi kan åka tillbaka nertill Västervik och sen upp till Linköping igen och sluta 13.05.

Ikväll har jag lovat Robben att träffa honom och dricka lite öl och eventuellt förlja med en lillsväng till Platå.
Gillar inte stället alls men men vad gör man ej för sina vänner? Imorgon blir det jobb igen, börjar 13.05 eller liknande och åker Kalmar ner o upp för att sluta runt 20 tiden och efter det så blir det kräftskiva på kvällen, sweet..

Nej, om man ska dricka halvt ihjäl sig på kaffe nu.

Ciao

Sometimes we're to busy for our own good

Insåg att mina lediga helger en månad framöver är inbokade.

Veckan som är nu är det kräftskiva på fredagen, barnvakt åt min brorsbarn i några timmar och sen umgår med sorebror på kvällen och dricka lite öl.

Vecka 37 är det födelsedags fest x 2 tydligen på lördagen.

Vecka 39 fyller jag på söndagen så då blir det nog något slags partaj på lördagen den 27:e

Vecka 41 kanske ta några dagar ledigt och åka och hälsa på vänner i Norge alt. kanske en sen kräftskiva till.

och helgen vecka 36, 38 o 40 är det jobbhelg.

missförstå mig rätt, men när ska man tillåta sig själv att slappna av en helg?
Det är bara jag som har mig själv att "skylla". Men men, this is my life and my choise..

Will we ever let ourself out?

Ibland känner man att det saknas något, men det är svårt att kasta sig in i det när man vart med om det jag har.
Man kanske redan gått miste om det pga att man inte vågar ge sig in i det och öppna sig.
Vem vet? Det ända vi vet är att någon dag kommer det och det kommer kännas rätt, länge sedan bara man hade den känslan av att detta känns rätt, detta ska vara så här! 

Men inte idag, inte nu. Vi får se när det dyker upp, under tiden får vi leva våra liv som vi gör och invänta tiden.


You don't have to be afraid of what you are..
Patrik

Misslyckad powernap

Var frutansvärt trött i går kväll, Gick upp 5 på morgonen i hotellet i Vimmerby för att börja jobba vid halv 6.
Åkte till Berga bytte passagerare med ett tåg och åkte upp mot Linköping igen för att sluta strax efter 9.

På dagen hängde jag lite med Nisse, Stoffe och Erika. Efter att de åkte iväg till sitt runt 17.30 så blev det softa framför tv:n.
Var helt förstörd under hela dagen så bestämde mig för att ta en 40 minuters powernap vid 18.30. Det gick inte så bra.
Vaknade upp 01.30 och var pigg och hungrig, faan tänkte jag.. Upp och äta lite nattmat för att sen lägga mig igen. Har sovit och vaknat hela tiden inatt. Men efter att vaknat strax efter 11 och snackat med Kulla i telefonen så har jag väl gått upp ur sängen. Så ska väl strax laga till mig något att äta också.

Ta en fika med Kulla senare vid 14 tiden och efter det så får vi se vad som händer.




Peace out dude!
Patrik

Fartfylld helg, lugn söndag

Det har varit en fartfylld helg. I fredags så drog vi till Motala jag, Nicke, Kim, kims syster Isabelle, Nina, Madde och Kulla.
Förfest hos en vän till Isabelle och sen ner till folketspark för att njuta av musiken från Backyard Babies och framförallt Takida. Det var en bra spelning som tog slut framåt 23.30 till 24 tiden. Sen var nästa problem, bussen gick inte från Motala till Linköping förns 01.30 ungefär. Och låt mig säga så här, det finns inte mycket att sysselsätta sig med i Motala mitt i natten.

Och igår lördag, då var det ut till Maspelösa och förbi det någon kilometer till en loge där syskonen Emelie, Elin och Lelle hade den årliga kräftskivan. Det var kräftor, pajer, snapsvisor, månförmörkelse, dj, dans och alkohol som flöde. 
2 okända personer som myste ute på en åker, och en 9årig syster vid namn Elina, den yngsta av syskonskalan som jag dansade med hela kvällen i princip. Hon dansade verkligen slut på mig. Coolaste bruden som kommer bli livsfarlig när hon blir äldre. Det var en lyckad tillställning, riktigt roligt och jag bugar och bockar och tackar för gårdagen.  

Ikväll blir det att softa på soffan hela kvällen, glo på tv och dra på någon film. Kanske dags att äta någon föda också.


If you want it to happend, make a move,,
Patrik

2½ Men

Skönaste repliken såg jag precis på 2½ men.

"Love is'nt blind, its retarded!"

follow the rythm..

Ja att sova igår gick ju inte som planerat.
Allt gick bra i jobbet fram tills Vimmerby då vi blev 20 sena pga sen mötande tåg. Yey..
Kom hem till slut och skulle slutat vid 13.30 men sluta runt 14.00.
Hem och var total död. Powernappade från o till i 2-3 timmarstid. Sen tog jag tag i mig själv och städade min lägenhet som jag intre orkat göra men tänkt på i ungefär lite mer än en månad. Och så håller jag på att tvätta och vart och handlat mat. Dock så fick jag inte tag i det jag mest ville ha, nudlar! Har hamnat i någon slags nudel-period då jag blir skit sugen på det ibland. Som igår när jag o David snodde 5 påsar nudlar av nicke och koka upp, sjukt gott. Nudlar är helt klart underskattat. Mer nudlar åt folket!!


Nej ner och fixa o trixa med tvätten..



Boshakalak!
Patrik

Sleep tight tonight..

Ja klockan är 04.20 och jag börjar jobba om 40 minuter.
Gjorde ett försök till att ova några timmar men gav upp när klockan blev 02.20 och gick upp o satte på kaffe.
Skulle jag somnat då är risken stor att jag skulle fösova mig trots mina 5 larm som jag troligtvis skulle stänga av i sömnen.

Igen sömn denna natt men jag fick ligga och vila i 3-4 timmar. Lite vila och för mycket kaffe så tar jag mig nog igenom dagen. Jobbar 05.00-13.06, åker Kalmar fram o tillbaka med 1 timmas rast i Kalmar så man kan gå och äta frukost på vårat överliggningshotell där. Sjukt god frukost, lätt värt 30 spänn.

Det är som jag brukade säga i gymnasiet då min genomsnitliga sömn per natt var ca 3 timmar i 2 års tid; "Sömn är överskattat". Eller som våra befäl i lumpen sa, "sova kan du göra när du dör".


En ledig helg  har jag haft som beståt av för mycket öl och för lite sömn. Kan tänka mig att jag somnar tidigt imorgon.
Men men det återstår och se..


What are you doing to me?
Patrik 

Splashing around..

Fredag idag, små taskigt väder ute och jag ska börja jobba 15.15.
Hade ansökt om ledighet idag och sen lör o sön men idag fick jag inte ledigt och vi får se sen hur det blir med helgen.
Skulle viljat vara ledig då det är födelsedagsfest men jag får helt enkelt komma efter jobbet när jag slutat 22.45.
Får vi hoppas jag är ledig ihelgen också för då kan jag vara där hela natten och festa då det ska vara hemmafest.
Tror det kan bli riktigt roligt faktiskt, tråkigt bara att man missar hela början.

Idag blir det en tur ner till Kalmar och hem igen. 15.15-22.45 yey..
Bara hoppas att allt går som det ska, inga problem under vägen och att vi har fordon så det inte blir någon jävla buss.
usch..


Aja återstår och se hur dagen blir.


Hang me up to dry..
Patrik

Den 5:e augusti

Dagens datum är den 5:e augusti, det är 13 grader utomhus och moln vart du än ser, de senaste dagarna har det regnat och man har knappt sett solen. Vi alla känner igen detta väder och vi alla går runt och tänker för oss själva "har hösten verkligen redan kommit?"

Eller kommer vi ha sån tur att det blir en sensommar eller blir det som förra året så här dags, en tidig höst?


Lyssna på Dr. Feelgood´s råd, You got to have milk and alcohol..
Patrik

Let me die young or let me live forever..

Eftermiddagen eller snarare kvällen har tillbringats med Lil Stiff. En svänga till ikano och fixa present och sennhem till mig där vi hängt gäng och lirat lite guitar hero och rimmat. Ska strax fixa baguetter i ugnen också så vi får i oss lite kvällsmat. Så dyker Erika upp snart med. Kanske glo på någon film och allmänt bara softa.

Ibland undrar jag hur faan man orkar leva det liv som jag gör igentligen. Festar alldeles för mycket och har ett heltidsjobb. Umgås med så myckeet vänner som möjligt och har knappt någon lugn egen tid för mig själv och äter bara skit mat, dricker för mycket öl och tränar knappt. Skulle vilja göra en undersökning och kolla värderna på mina organ men skulle ändå inte våga för resultatet skulle inte vara bra någonstans. Någon gån måste jag börja ändra min livsstil men när kommer detta ske? Aja, let me die young or let me live forever..




Times are changing..
Patrik


Planerad fest helg..

Det har varit en fullspäckad helg hitills med planerade saker så som jobb o fester för ovanlighetens skull.
Slutade jobbet igår vid 13 tiden för att påbörja min lediga helg. Hem byta kläder och bli hämtad av Harry o Kulla för att bege oss ut mot berg och dricka öl och bada o sola. Sen på kvällen blev det fest hemma hos mig med en utgång till Platens för ovanlighetens skull.. eller?

Sen igår (lördag) så hoppade jag in och jobbade extra en liten tur till v-vik o tillbaka. Slutade vid 2030. eller 20.37 för att vara petiga vi var 7 sena in till lkpg, hem o byta om snabbt och bege mig vidare till Johanna som hade inflyttningsfest, mycket folk och trevlig stämning var det. Sen ner till stan och bege sig in på Platå (av någon konstig anledning ville alla in dit.) och sen tog jag mig ner till Platens och möte upp Elina som kommit hem från Öland. 

Och idag så blir det en riktig bakisdag, bara glo på film, Kulla kommer snart så skulle vi hyra några dåliga rullar och va bakis tillsammans. Mycket mer än så blir det nog inte dena dag. Sen är det jobb som gäller imorgon igen.



You gona be the one that saves me..
Patrik