Söndagar och måndagmornar

Haha, så sant så sant.. Haha, så sant så sant ibland..

one of us is going to die young

Igår vart det ut till malmslätt och fixa och trix lite med maskeraddräkten inför morgondagen, jag ska bli en riddare.. :P Sen igårkväll så blev det och se på film hos mig med Sara och Fia, såg på "Evan The Almighty" helt ok faktiskt.

Ska iväg sen med Stoffe till Toys'R'us och leta reda på lite mer till morrgondagen, typ svärd kanske?
Sen Blir det käka med Far min på stan och ikväll ingen anning vad som kommer hända, återstår och se men troligtvis kommer det bli lugnt..


Hit the road jack..
Patrik

Höstiga vackra träd

Har tagit mig en tur ut till malmslätt för att hälsa på och tvätta, riktigt vackert har det blivit på alla träd här ute.
Man tänker inte riktigt på det när man endast rör sig inne i stan, den vackra naturen faller lätt bort och lika så stjärnhimlen.

Var ute igår på Platens och det var väl sådär, sen blev det efterfest och det var roligt.

Ikväll blir det och soft och glo på tv med Jessica, tror jag. Återstår väl och se.


Im only a phonecall away from you..
Patrik

When you say nothing at all..

Ligger i soffan hemma och slappar sjukt mycket, inget och göra ikväll.. Ligger och glappar mellan alla kanaler och fastna precis på Nothing Hill, sjukt länge sedan man såg den..

Men men, annars känns allt bra nu i mitt liv, jobbar och umgås med vänner osv.  Träffat Jessica de senaste dagarna och det har varit riktigt trevligt, roligt.. :)

Jobba imorgon också och på kvällen så blir det som vanligt,Platen's, man är ju trots allt en onsdagsklubben människa. ;)

Lördag är man peppad på, halloweenfest! Boo-yaa,,

Men men, ska väl glo vidare nu och gläppa runt..


Let us at least get to look in our eyes and try to see the future we can make..
Patrik

Don't stop living

Sjukt rolig utekväll igår, tror jag..
Jag och Nisse satt och kollade matchen igår på 55:an och hällde i oss öl, efter matchen kom Pixi och joinade oss.
Det var trwevligt där senare drog jag och Nisse vidare till Platens där det inte var överdrivet mycket folk men helt okej.. Tror jag.. Blev ganska mycket och dricka underkvällen vilket man märkte idag när man vaknade.

Så idag har jag haft en soft dag, legat i soffan och glott på filmer. Gick med Sara till Expert och köpte oss en varsin boxer så nu kan jag äntligen se på kanaler som 3:an, 5:an, 6:an, ztv, osv.. Sen på kvällen gick jag upp och kopplade in Saras boxer medans ho lagade mat som vi sen åt, det var gott.

Sen Gränden och fika med Coffe och snacka med lite folk och gå och glo lite. Hem efter det och sen vidare till Nisse för att lira NHL '08.

Jag och Coffe ska nog börja kolla 3:or inne i stan för att kanske bli sambo. Kan vara nice, blir så lätt uttråkad av att vara själv alltid skönare och ha någon och hänga med så det skulle bli perfekt.

Nej, nu är det läggdags då jag ska upp imorgon relativt tidigt och göra småärende och sen åka till farmor i tranås
och hälsa på och äta lite. Får se vad som händer på kvällen om det blir någon utgång eller om det blir lugnt, ska jobba lördag och ut på lördagkvällen så det lutar mot att ta det lugnt, men det är ju jävligt bra och roligt musik på fredagar på platen's! Hmm, återstår och se vad som faller in i smaken. :P



Live the life you want to live, then in the end you know you did'nt live somebody else's life..
Patrik


I saw the end before we'd begun..

Jobbat idag, gick väl helt ok. Efte rjobbet så var det fika som vanlig på George´s med nisse och Stoffe.
Sen efter 2 glas kaffe så gick jag o nisse hem till mig och så kom sara ner och så glodde vi på Rush Hour 3 och snacka skit. Efter filmen gick sara upp till sig och jag o nisse forsatte filmkvällen med en visning av Simpson the movie. Klockren film,

Upp och jobba imorgon också, får se om det kanske kan bli en utgång på kvällen. Troligtvis se matchen på The Champ eller O´learys efter jobbet innan den möjliga utgången.

Lördagkväll blir det platen´s med henke och se när Alex upptråder, blir nog jävligt nice. Nackdel att man ska jobba på söndagen bara.. :S Men men det löser sig alltid..


Annars så rullar det väl på just nu, mycket med vänner och jobb. eller början av veckan med jobb iallafall.


Goodbye my lover..
Patrik

And sometimes I wonder, what have I done?

Sitter här efter en kväll uppe hos Sara och är så fasligt trött, så här trött och seg har jag inte varit på länge.
Suttit och hjälpt henne sätta ihop möbler, snackat skit och sen kom nisse och så drack vi té.

Konstig dag på jobbet, börja med att jag stressade iväg som faan till jobbet och efter jag jobbat ett tag så fick jag reda på att jag började halv 12 istället för halv 11. Men men dagen gick förbi den också.

Livet är ganska vackert ändå..

Skönt, diskade allt förut så ingen disk man måste ta hand om nu, jätte skönt.
I veckan blir det lugnt tror jag, Men man vet ju aldrig med mig, känner mig så sjukt trött just nu.
Jobba imorgon, torsdag i stan och lördag och söndag på ikano, mindre roligt att åka ut dit, men men cash is cash..

Vet inte vad jag mer ska skriva, vad som händer. Känner mig trött och inte så peppad nu som jag brukar, sånt humör folk i min närhet brukar bli förvånad över att se mig i. Men men vi är alla människor, personer, liv..


Söt tjej det där, ska bli trevligt att lära känna henne bättre..



Looking at you from a window above..
Patrik
 

A good night with good friends..

Gårdagen var sjukt rolig, roligaste festen jag varit på länge. Var hemma hos Danne i Johannelund för avskedsfest för Natta och Johanna nu när de ska backpacka på onsdag och kommer hem 2 dagar innan julafton. Alla var peppade och på bra humör så stämmningen var top!

Sen när vi kom in till stan så gick vi till Platå, möte mycket folk där bl.a Kjellström, Anna, Sara och fröken N73.
Mycket trevlig och roligt, sen vid typ 2 tiden så gick jag och Natta hem för hon sov hos mig inatt, lyssnade på musik och drack Té till kl 4 imorse sen somna vi. 

Klockren kväll var det.

Paratade om saker i framtiden också så som åka till Lund, käka grillchips och dricka heineken. Interna saker som de som var med vet om. :) Men det blir nog bra.

Och från och med idag har jag fått en ny granne över mig, Sara, välkommen till huset. :P





Stars will show us the way..
Patrik 

For the morning sun and all it's glory

Känner mig på sånt soft humör, varit en skön dag idag.
Vakna och tog det lugnt, såg på Gudfadern3 och gjorde käk. Gick och möte Nisse och fikade med han och några till. Hem träffa Sara en stund och byte om innan jag gick till jobbet för att jobba 2 timmar till stängning. Fick in en bra affär det första jag gjorde sen var det nästa tomt den sista timmen, folk har nog inte förståt att vi har börjat ha öppet till 19 nu.
Sen efter jobbet åkte jag till min syster i malmslätt där jag har tagit en öl och en grogg och blivit introducerad för shoten brandman och så såg vi på tv och jag fik spö av syrran i otthelo. Men det var min första gång så. :P

Och nu ska jag snart sova. Ska jobba imorgon på ikano 11-16.

Har fått mer tider nu så det är väldigt skönt, nu kommer ni hitta mig på Phone House i stan mån, tis, ons och varannan lördag och varannan lördag och söndag på ikano. Skönt! Kommer bli lite tungt kanske att jobba alla lördagar men men det är pengar och OB på det. Det gillar jag!

Och lite fest imorgon också, kan nog bli väldigt trevligt känner jag. :)


ae, nu ska jag lägga mig och sova i min underbart sköna säng.

God Natt mina medmänniskor..



I'm that star up in the sky
Patrik

Are you lonely tonight? Cause I know I are..

Efter jobbet idag var jag så otroligt trött, men efter legat i soffan ett tag så piggna jag till. Så jag Johan och hans flickvän Mita gick och spelade bowling i 1½ timma och drack lite öl, märkte att det var ett tag sen man spelade.
Sen efter det var vi alla 3 ölsugna så vi gick till storan och satte oss och tog ytterligare 3 öl var. Så man känner sig lite smått glad för tillfället. Plånboken är inte lika glad på vad jag ska leva på resten av månaden. :S

Känner att hösten verkligen tar sig nu, både fysikt, psykiskt  och känslomässigt.
Skulle kännas skönt att ha någon att kunna ligga och mysa och kramas med nu i höstkylan. En trend som aldrig kommer försvinna, höst- & vårkänslorna. Underbara om man bara hittar någon.

Känns skit bra nu också att tänka på den bannan medan man sitter hemma själv lite "glad" och lyssnar på Lionel Richie - Stuck on you. Ungefär som ett praktikeljoke mot sig själv. Men aja, sånt är livet, bara ta emot och le när du får eller ger något.

Man ska aldrig räkna med att människor blir tacksamma och glada åt det man ger, offrar eller gör för dem. För så fungerar männsikor, personer räknar med för mycket här i livet, att de ska få och ta för sig men inte ge något tillbaka, inte ens ett leénde eller tack. Tyvärr finns det allt för många som tänker på sig själv, inte undra på att världen är så fuck'up som den är. Synd tycker jag. Man borde inte ta förgivet utan bli glad för det man får om de persoer runt omkring sig. Bara min tanke, något jag försöker leva efter. Intre underligt att personer är olyckliga när de förväntar sig att få allt, finns ingen glädje eller överaskning i det.

Blev tydligen en natt tanke denna natt också kom jag på nu. Så skönt och börja skriva lite så kommer allting fram och man bara skriver sina tankar man får om allt möjligt. Fast mina tankar brukar alltid handla om männskligheten. Mina närmsta bryr sig och kan lita på mig och jag är likadan mot dem så jag är nöjd med de runt omkring mig! Önska att alla hade det likadant för vem vet, världen skulle kunna vara bättre då?




 Jag skulle unna mig och drömma hundra mil igenom europa om en främling lika tillitsfull som du..
Patrik

God morning sunshine

God morgon.
Kom precis hem efter en springrunda runt stångån så här innan jobbet. Gick förbi Hemköp på vägen efter jag sprungit för att köpa nybakat bröd till frukost men det var stängt och öppnade inte förns kl 8. Så Får ta en dusch sen bege mig dit igen för jag har ingen frukost hemma så valet är inte så stort men jävlar vad gott det kommer bli med nybakade frallor.

Börjar jobba kl. 9 idag, ska skylta om hela butiken idag jag och Johan. Sen jobbar jag tills stängning. Skön, kul nej.

Igår gjorde jag inte så mycket fram tills typ halv 8 då jag möte Sara, tog en fika på Steve's och sen gick på bio, såg Supersugen. Helt okej inte hysteriskt rolig men lite smårolig här och där och lite bättre i slutet.
Kanske ingen biofilm men en film man kan hyra sen när den släpps.

Nae nu ska jag in i dushen innan jag går och köper nybakad frukost.


En nyttigare person?
Patrik