One love one heart let us get together and feel alright

Jag har tänkt återigen lite allmänt om livet.

En sak som är helt underbart igentligen men även komiskt på något sätt är hur personer med olika bakgruder, som lever sitt liv på olika sätt, har olika värderingar om saker och ting och tycker att man ska göra saker på ett viss sätt igentligen kan vara så bra vänner. Helt enkelt för att de andra accepterar att den personen tycker o tänker så. Man accepterar varandras sätt och kanske det kan vara så att man vill umgås med de personerna pga. att de gör som man igentligen själv vill göra men kanske inte vågar, så att genom vara i närheten så kan man känna att man är delaktig i det hela.

Och när man träffar någon så vill man oftas veta allt som går om personen. Eller hur? Men man både vill och villa absolut inte veta något om tidigare förhållanden, Något jag tror är pga svartsjuka och att man vill ha någon slags kontroll eller veta vad man tävlar emot. Även fast det är något gamalt bortblåst förhållande så vill vi människor av ren vinnarinstinkt göra detta till ett bättre förhållande en vad det tidigare var, vi vill inom oss vara bäst!

Intresant hur vi kan vara funtade ibland. Men våra idéer och galenskap är på något sätt ganska charmigt. Det är trots allt såna olika saker och hur vi hanterar dem som ger oss våra personligheter, våra egenskaper att hantera situationer som avgör hur andra tänker o tycker om oss, vi är ju trots allt bara människor, och alla har någon charm i sin personlighet.

Nej, det var det för idag nu är det dags att åka iväg och jobba, sova i Vimmerby inatt.



Let me forgive your past if you forgive mine..
Patrik 


Kommentarer
Postat av: Anna

Du måste skriva mer och oftare! Mycket bra tankar och tänkvärda saker :)

Postat av: Caroline

Jag kan bara instämma med föregående talare!

Blev det någon TV f.ö?

2008-09-12 @ 09:56:15
URL: http://line73.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback