Try to understand that this is who we are

I hear Johnny Cash died of a broken hard..

Fredagkväll, regnet strör ner över våra gator. Tråkigt och sorgligt som vanligt.
Dagen har varit lugn, suttit hemma framför datorn och tv:n och bråkade lite med Alfa-kassan. Förstår mig inte på dem.


Har precis suttit och kollat på Chocolat, bra film faktiskt. Blev skapligt sugen på choklad kan jag lova. Ska väl försöka lägga mig snart och sova, om jag kan bli trött inatt. Somnade klockan 7 imorse. tungt. Men men, måste somna för jag ska jobba kl 9.30 imorgon.
Ska bli skönt och jobba, kände mig så otroligt rastlös idag. 3 dagar ledighet och tråkigt väder blir för mycket, skönt och jobba och tjäna lite pengar istället.


Känner vårkänslorna börja dyka in i kroppen nu, glädjen, passionen, vänskapen. Underbar känslor, känslor som gör att man vet att livet är underbart och leva.

Livet har alltid sina motgång men det är sånt man får lära sig tackla, inte gräva ner sig för djupt när de kommer mot en. Vem har sagt livet ska vara enkelt? Shit Happends but life goes on. Kom ihåg det och era liv kan bli lite enklare.

Det gäller och inte gräva ner sig som sagt när motgångar och deppandet kommer, det är då man måste fokusera sig och se de små sakerna som man kan glädjas åt, att det närmar sig något speciellt, att det går bra i kärlek för dem runt omkring sig eller just att kanske en vän fått ett arbete. Såna saker kommer påverka dig mer än vad du tror, det kommer förändra de människorna och sånt är underbart. Det gäller bara att man ska ha förståelse för dem och deras handlingar. Oftas är de positiva men det kan vända sig negativt, det är då man ska berätta det för dem men inte vara sur, utan ha förståelse. Det är alltid svårt att se sina egna fel och förändringar när de sitter i ryggen på oss. Ingen är perfekt, det gäller att tycka om och ta de närmast sig för det som de är. 

Perfekt, ett lustigt ord. För perfekt är olika i allas ögon,  beroende på vad man gillar, har för åsikter, moral och framför allt, vad man förväntar sig. Männsikor förväntar sig för mycket av andra, det enklaste är att acceptera människor för det som de är, men även en sån sak är svårt för de flesta personer önskar att andra är det man önskar att de var. Det är enkelt att bli blind, men det är inget annat än männskligt.


I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same..
Patrik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback